Palvin Barbi és férje mindenkit túlragyogott a Versace exkluzív koktélpartiján

2024. március 09.
Donatella Versace néhány nappal ezelőtt egy meghitt és exkluzív koktélpartit adott Los Angelesben, ahova a magyar modell, Palvin Barbi és férje, Dylan Sprouse is hivatalos volt.
Palvin Barbi Versace

Palvin Barbi csütörtök este mindenkit túlragyogott a Versace koktélpartiján Los Angelesben, ahová férje, Dylan Sprouse is elkísérte. A magyar modell megjelenése szemet gyönyörködtető volt: egy ezüstszínű, flitteres ujjatlan felsőt és egy hozzá illő flitteres farmert választott az alkalomra. A farmer mindkét lábszárán lyukak tátongtak, amik adtak némi plusz lazaságot Palvin Barbi szettjének, miközben az outfit mellé választott hegyes orrú bőrcsizma egészen kifinomult hatást keltett. (Lapozz a galériában az 5. képhez!)

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

NET-A-PORTER (@netaporter) által megosztott bejegyzés

 

Palvin Barbi férje, Dylan Sprouse a visszafogottabb megjelenés mellett tette le a voksát. A színész egy szinte teljesen fekete együttest viselt, amely egy fekete galléros kabátból, egy fekete-fehér kockás gombos felsőből, egy fekete, egyenes szárú nadrágból és egy vaskos, szögletes orrú bőrcsizmából állt.

Donatella Versace volt a csütörtöki, sztárokkal teletűzdelt esemény házigazdája, az parti célja pedig az volt, hogy megünnepeljék a Versace-ikonokat, azaz a luxus divatház nagy egyéniségeit. A vendégek között volt még Victoria Monét, Sheryl Lee Ralph, Storm Reid és Simu Liu.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse 2023 júliusában házasodtak össze, közel öt év randizás után. Nemrég a V magazinnak adott interjújukban őszintén meséltek a kapcsolatukról. 

palvin-barbi-uj-haj

„Tudom, hogy közhelyes, de egy kapcsolatért dolgozni kell” – mondta Palvin Barbi. „Nincs olyan emberi kapcsolat, ami csak úgy tökéletes lenne. Sebezhetőnek kell lenned a partnereddel, és őszintének kell lenned, és néha a véleményetek nem fog egyezni, de ez rendben van. A kulcs az, hogy mindig együtt akarjunk dolgozni, és ne megnyerni akarjuk a csatákat. Mert ha az egyik fél nyer, akkor mindketten veszítetek.”

Dylan Sprouse hozzátette: „Azt hiszem, a házasság definíciója a mi generációnk számára nagyon más, mint amit az előző generáció számára volt. Számomra legalábbis a házasság egyfajta ígéret arra, hogy végtelenül szeretni foglak, és a társad leszek.”

Fotó: Getty Images Forrás: Harpers Bazaar