Puskás Peti varázslatos fotót mutatott 7 hónapos kisfiáról

2024. április 08.
Puskás Peti és Dallos Bogi kisfia, Ábel 7 hónapos lett. A büszke apuka édes fotót posztolt Instagramra a nagy nap alkalmából.
Puskás-Dallos Péter

Puskás-Dallos Peti egy rendkívül szívmelengető fotót osztott meg a minap annak alkalmából, hogy kisfia, Ábel 7 hónapos lett. A fotón feleségével, Puskás-Dallos Bogival együtt ölelik magukhoz a kisfiút, és mindketten egy puszit nyomnak az arcára.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Puskás-Dallos Bogi 🦋 (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés

 

A háttérben egy körhinta látható, amelynek fényei egészen varázslatossá tették az egyébként is megható fotót. A szívmelengető családi kép a házaspár rajongóit is levette a lábukról – csak úgy záporoztak a lájkok Puskás Peti posztjára, a kép alatti kommentszekcióban pedig egymás után sorakoznak a szív emojik. Peti és Bogi minden egyes képéről az sugárzik, hogy mindennél jobban élvezik a babázás pillanatait.

Puskás Peti és Bogi 2019-ben ismerkedtek meg egymással. Ekkoriban együtt zsűriztek az X-Faktorban, és a megismerkedésük annyira jól sikerült, hogy végül 2021-ben el is jegyezték egymást. Dallos Bogi fél évvel később, egy vega és vegán esküvőn mondta ki az igent Puskás Petinek

Dallos Bogi várandósságának bejelentésébe egy vicces malőr is csúszott, ugyanis Rácz Jenő elszólásának köszönhetően a rajongók hamarabb tudták meg a baba nemét, mint ahogy azt a páros nyilvánosságra hozta volna. A 27 éves Bogi az egész terhessége alatt osztott meg magáról hangulatos babaváró fotókat, a képek alapján nagyon élvezte az áldott állapotot.

Dallos Bogi és Puskás Peti kisfia, Ábel 2023 szeptemberében született meg, és azóta is beragyogja a páros mindennapjait.

Fotó: RTL/Sallak Dóra