Rúzsa Magdi megható fotót tett közzé férjével évfordulójuk alkalmából

2024. április 10.
Rúzsa Magdi és férje, Simon már 13 éve vannak együtt. Az énekesnő viszonylag ritkán enged bepillantást magánéletükbe, azonban évfordulójuk alkalmából egy esküvői fotóval emlékezett meg a nagy napról.
Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi időről időre enged egy kis betekintést magánéletébe, hiszen nemrég például arról mesélt, miszerint úgy tűnik, elérkezettnek látja az időt, hogy visszatérjen gyermekeivel az otthonát jelentő Vajdaságba. Ezt megelőzően Magdi pedig megmutatta, hogy hogyan ünnepelték meg ikrei második születésnapját. Az énekesnő az Instagram-oldalán osztotta meg a parti néhány titkos részletét. Ezúttal egy meghitt fotót tett közzé ritkán látott férjével, mégpedig nem is akármilyen alkalomból.

Rúzsa Magdi és férje, Simon Vilmos a mai napon ünneplik évfordulójukat, mivel a pár már 13 éve együtt van. Ezen alkalomból az énekesnő egy közös fotóval, illetve az ikrekkel készült fotóval is megemlékezett a nagy napról. 

13 év! Történt egy s más. Mi éltünk és élünk, de nagyon! Nálunk tényleg zajlik az élet” – írta az énekesnő a kép alá.

Rúzsa Magdi és Vilmos 2017-ben házasodott össze, majd öt évvel később, azaz 2022-ben megszületett három gyermekük, Zaki, Keve és Lujzi. Vilmos Magdihoz hasonlóan hasonlóan szintén vajdasági. A lánykérés meglepetésként érte Magdit annak idején, de ismét a rózsaszín felhők között érezte magát utána, új löketet adott a kapcsolatuknak is. Bár minden családban vannak súrlódások és nehézségek, úgy tűnik, hogy nagyon élvezik a babázást, a családi életük pedig kiegyensúlyozott és boldog.

Forrás: Instagram