Elolvadunk Bradley Coopertől, aki a 7 éves kislányával pózolt a vörös szőnyegen

2024. április 14.
Bradley Cooper a kislányával randizott tegnap este, akit egy rangos eseményre vitt magával.
Kiakasztotta a netezőket Bradley Cooper bizarr gyereknevelési elve

Az elmúlt hetekben Bradley Cooper leginkább a Gigi Hadiddal való kapcsolata miatt került a címlapokra – most azonban a színész a 7 éves kislányával, Leával ment el egy édes randira. A 49 éves Bradley Cooper tegnap Leát vitte magával a Los Angeles-i Akadémiai Múzeumban tartott 10. Breakthrough Prize rendezvényre. A kislány nagyon cukin pózolt apukája mellett a vörös szőnyegen. (A fotókat ITT tudod megnézni.)

Bradley Cooper egy fekete öltönyt választott az estére, fehér inggel, aminek az ujjából kikandikált az ezüst karórája. Az outfitet egy fekete cipővel egészítette ki, és a kócos szakállával tette teljessé. Lánya, Lea – akinek az édesanyja a színész exe, Irina Shayk – egy élénk, többszínű ruhát választott egy fekete kabát alá, fehér csizmával.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Bradley Cooper a kislányával jelent meg a vörös szőnyegen. A színész tavaly decemberben az új filmje, a Maestro egyik premierjén is Leával vett részt. 

Nem ez volt az első alkalom, hogy Bradley Cooper a kislányával jelent meg a vörös szőnyegen

Nem ez volt az első alkalom, hogy Bradley Cooper a kislányával jelent meg a vörös szőnyegen

Bradley Cooper legújabb rendezését, a Maestro című filmet hét Oscar-díjra jelöltek, köztük a legjobb filmnek járó díjra. A Maestro Cooper második rendezői munkája a kritikusok által is elismert 2018-as Csillag születik című filmje után.

Az új filmje a legendás zeneszerző, Leonard Bernstein életét járja körül, akit Cooper maga alakít a filmben, aminek ráadásul ő volt az írója és rendezője is. A film Bernstein és múzsája, Felicia Montealegre Cohn Bernstein (Carey Mulligan) színésznő életre szóló kapcsolatát követi nyomon. A Maestro a rangos Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon debütált, ahol az Arany Oroszlánért is versenyben volt. A Maestro korlátozottan került a mozikba, hogy kvalifikálja magát az Oscar-díjra és más díjakra, majd novemberben debütált a Netflix streamingszolgáltatásán.

Érdekesség, hogy a filmet eredetileg Martin Scorsese rendezte volna.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images