A 93 éves Clint Eastwood nyilvános eseményen mutatkozott – így néz ki most

2024. április 16.
Clint Eastwood egy környezetvédelmi eseményen vett részt, ahol még beszélgetni is volt alkalma Jane Goodallal. Mutatjuk, hogy néz ki most a 93 éves sztár.

A 93 éves Clint Eastwood már csak nagyon ritkán mutatkozik nyilvánosan, most azonban mégis kivételt tett – méghozzá egy jó ügy kedvéért. Az egykori westernikon Jane Goodall környezetvédelmi témájú előadására látogatott el a színész otthonául szolgáló Kalifornia államban. A Reasons for Hope című esemény a Goodall 90. születésnapja alkalmából elindított kampány része volt, erre látogatott el Clint Eastwood, aki az első sorból figyelte a legendás környezetvédő előadását.

A jövő hónapban 94. születésnapját ünneplő Clint Eastwoodnak még arra is lehetősége nyílt, hogy külön is beszélhessen Jane Goodallal, akivel jó barátságot ápolnak. Az eseményen készült képek tanúsága szerint a páros lelkesen beszélgetett: Clint Eastwood kényelmes vászonnadrágot, kockás inget és dzsekit viselt, és bár törékenynek tűnt, láthatólag jókedvűen társalgott Goodallal.

A 100 felé közeledő színészlegenda egyébként továbbra is aktív a filmiparban. Clint Eastwood jelenleg a Juror No. 2 című tárgyalótermi drámáján dolgozik, melynek készítésében rendezőként és producerként is részt vesz. A mozi főszerepeiben Nicholas Houltot és Toni Collette-et láthatjuk majd, a film a tervek szerint már idén is bemutatásra kerülhet.

Clint Eastwoodot színészként legutóbb 2021-ben láthattuk a Cry Macho – A hazaút című filmben, amiben egy egykori rodeósztárt és kiöregedett lótenyésztőt alakított. Legjelentősebb filmjei közé tartozik többek között A Jó, a Rossz és a Csúf, a Piszkos Harry és a Gran Torino.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images