Victoria Beckham 50 éves lett – bolti eladóból így vált a világ egyik legismertebb nőjévé

2024. április 17.
Victoria Beckham ma már a híres Beckham család tagja, akik az egyik legbefolyásosabbak a szórakozóiparban. Házassága előtt az ikonikus Spice Girls bandában is nagy karriert futott be Posh Spice néven. De mielőtt elért volna a mostani életéhez, voltak meglepő tapasztalatai. Victoria Beckham születésnapja alkalmából mutatunk 5 érdekességet róla!
Victoria Beckham születésnap
  • Victoria Bekcham 50 éves lett.
  • A híresség grandiózus ünnepséggel ünnepli meg a nagy napot.
  • Születésnapja alkalmából mutatunk néhány érdekességet Victoria Beckhamről.

50 éves lett Victoria Beckham, aki a hírek szerint négy napon át tartó ünnepséget szervezett a nagy nap alkalmából. Az egykori Spice Girl a férjével, David Beckhammel, valamint 4 közös gyerekükkel együtt ünnepel majd vidéki rezidenciájukon, de a családi összejövetel mellett több grandiózus partit is rendezni fog szélesebb környezete és barátai számára. Sokáig tervben volt egy mini Spice Girls fellépés is, de a Mirror információi szerint a reunion végül nem fog megvalósulni. 

„David és Victoria a barátaik tudtára adták, hogy emlékezetes bulit terveznek – és most kiderült, hogy négy emlékezetes éjszaka lesz a családtagjaik számára. A jelenlegi terv az, hogy egy fő buli lesz, de a családjuk és a közeli barátaik mind a négy napra meghívást kapnak” – nyilatkozta a lapnak egy forrás.

 

Victroia Beckham – bolti eladóból világsztár

Victoria Beckham (született Adams) 8 évesen kezdett el álmodozni a színészi karrierről, amikor anyukája elvitte őt és testvérét 1982-ben a Hírbév című film vetítésére. Bár gyerek volt még, elmondása szerint a film nézése közben megvilágosodott, és rájött, hogy színészkedni akar. Olyan akart lenni, mint a film egyik szereplője, Coco, ugyanolyan dicsőségesen és önfeledten szeretett volna táncolni.

Mielőtt a híres Spice Girls tagja lett, Victoria Beckham egy másik bandában énekelt, aminek Persuasion volt a neve. A csoport három lányból és két fiúból állt, és leginkább disco számokat adtak elő. Ebben az időszakban látott meg egy apró hírdetést, ahol táncosokat és énekeseket kerestek 18-23 év között.

Victoria Beckham a Spice Girls tagjaként lett világhírű

Victoria Beckham a Spice Girls tagjaként lett világhírű

Mielőtt igazán beindult volna a karrierje, Victoria Beckham sokkal átlagosabb munkákat is végzett. Reklámmodell volt például a Daily Mirror című lapnál. Ezt a munkát azonban nem szerette, főként a ruhák miatt, amiket hordania kellett a fotózásokon: rövid szoknyák, kis pólók és szűk nadrágok. Volt, hogy hostessként pólókat és tollakat kellett osztogatnia, illetve dolgozott parfüm boltban is eladóként.

Mielőtt férjhez ment, Victoria Beckham egyszer már el volt jegyezve

Mielőtt férjhez ment, Victoria Beckham egyszer már el volt jegyezve

Mindenki tud Victoria Beckham jelenlegi házasságáról, de kevesen tudják, hogy a labdarúgóval való szerelmi története előtt egyszer már el volt jegyezve. Előző vőlegénye Mark Hood nem bánt jól vele, ezért a jegyességből nem lett házasság. A Spice Girls tagjai közül senki sem kedvelte a fiút, aki lényegében élősködött Victorián: a szüleinél lakott, de nem tett bele túl nagy erőfeszítést a kapcsolatba.

Ma van Victoria Beckham 50. születésnapja

Ma van Victoria Beckham 50. születésnapja

Mint sok más nő, Victoria Beckham is egész életében aknéval kűzdött. Az önbecsülése gyakran a padlót súrolta e miatt, és ez az egyik oka annak, hogy elmondása szerint halk és magányos volt gyerekkorában. Évekig rengeteg sminket használt, hogy eltűntesse a pattanásait.

Szöveg: Gabányi Kinga, gyakornok Fotó: Getty Images