Victoria Beckham 50. születésnapja igazán jól sikerült

2024. április 21.
Victoria Beckham 50. születésnapja alkalmából fergeteges partit rendezett Londonban. A divattervező mankóval érkezett a parti helyszínére, amelyre számos sztár is meghívást kapott.
Victoria Beckham 50. születésnapi partija

A Beckham család, mondhatjuk, hogy nyilvánosan éli az életét. Victoria Beckham születésnapját és az ünnepségsorozatot sem titkolták. A divattervező, aki februárban edzés közben törte el a lábát, mankóval érkezett London egyik felkapott szórakozóhelyére, ahol születésnapját ünnepelte a családjával és barátokkal. A jeles alkalomból egy áttetsző, ujjatlan ruhát viselt, elegáns mentazöld színben, a derekán fodrokkal.

Victoria Beckham születésnapja alkalmából megosztott az Instagramon egy családi fotót is, férjével, David Beckhammel, fiaival, Brooklynnal (25), Romeóval (21) és Cruzzal (19), valamint 12 éves lányával, Harperrel.

A család férfi tagjai is kitettek magukért: Cruz fehér szmokingban pózolt a képen, a 12 éves Harper pedig egy finom, fehér szaténruhát választott Victoria születésnapjára. A családi fotóról ezúttal hiányzott Brooklyn felesége, Nicola Peltz, aki mint kiderült, a fotó és a parti idején a nagymamájával töltötte az idejét.

Victoria Beckham születésnapja

A partira számos híresség is meghívást kapott. Természetesen ott voltak a Spice Girls egykori tagjai, Emma Bunton, Mel C, Mel B és Geri Horner, de olyan sztárokat is lencsevégre kaptak a fotósok a magánklub előtt, mint Eva Longoria, Gordon Ramsay, Salma Hayek, Tom Cruise és Jason Statham a feleségével, Rosie Huntington-Whiteley-val, aki szintén pár napja ünnepelte 37. születésnapját.

9 fotó megtekintése

A büszke férj

David Beckham úgy köszöntötte Victoriát születésnapja alkalmából, hogy megosztott egy videót, amely soha nem látott fényképeket és felvételeket tartalmazott Victoria gyermekkorából és a közös életükről.

„Boldog születésnapot a gyönyörű feleségemnek… A születésnapod előtt tekints vissza, és légy büszke arra, amit elértél és felépítettél, Posh Spice, üzletasszony, és természetesen feleségül vett egy angol kapitány 😂” – kezdte tiszteletadásában. „De a legnagyobb sikered a gyerekeid, te vezeted őket, szereted és tanítod őket… Szavak nélkül szeretnek téged, mindannyian nagyon szeretünk. Legyen különleges napod, olyan, amilyet megérdemelsz.”

A parti nagy valószínűséggel jól sikerült, Victoria egy videót is posztolt, ahogy a Spice Girls banda ismét együtt énekel és táncol. 

Az angol fotósok a buli végén egy megható fotót is lőttek a sztárházaspárról. David Beckham a hátán viszi a kocsihoz a feleségét.

Victoria Beckham 50. születésnapi partija

Victoria Beckham 50. születésnapi partija

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images