A Parkinson-kóros Michael J. Fox feleségével pózolt a vörös szőnyegen

2024. április 27.
Michael J. Fox és felesége, Tracy Pollan a Time 100 gálán vettek részt, ahol különleges díjjal jutalmazták a Parkinson-kórral küzdő színészt.
michael-j-fox-betegseg-csonttores-interju

Csütörtökön tartották meg a Time 100 gálát New Yorkban, ahová a 62 éves Michael J. Fox és felesége, Tracy Pollan is ellátogatott. A Vissza a jövőbe sztárja elegáns öltönyt viselt és jókedvűen mosolygott a kameráknak a hosszú, zöld ruhát viselő Pollan oldalán. Michael J. Fox és felesége egyébként még 1988-ban házasodtak össze és négy gyereket nevelnek közösen, és a friss képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy még mindig nagyon boldog kapcsolatban élnek.

Az impozáns díjátadón a filmipar legnagyobb ikonjai mellett díjazták a 62 éves Michael J. Foxot, aki az elmúlt években többször is őszintén beszélt a Parkinson-kórral való küzdelméről. A színész alig 29 éves volt, amikor 1991-ben diagnosztizálták a betegséggel, de csak hét évvel később, 1998-ban állt a nyilvánosság elé a hírrel – azóta rengeteget tett azért, hogy felhívja a figyelmet a Parkinson-kór tüneteire.

A Time 100 gálán Michael J. Fox rövid köszönőbeszédet mondott, majd Uma Thurman mellett foglalt helyet, akivel láthatólag szintén kedélyesen elbeszélgetett az este folyamán. A színész idén februárban újra megnyílt aktuális állapotával kapcsolatban, amiről azt mondta, gyűlöli és „nagyon szar” a helyzete, de „csodálatos családja” rengeteget segít neki. 

Az alábbi videóban megnézhetjük, amikor álló tapsvihar fogadta a színpadra álló Michael J. Foxot a 2024-es BAFTA-díj-átadón.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images