Meg Ryan hosszú idő után újra nyilvánosan mutatkozott – így néz ki most

2023. május 05.
A '90-es évek romkomjainak sztárja Michael J. Fox dokumentumfilmjének bemutatóján jelent meg a nyilvánosság előtt – hónapok óta először.

Meg Ryant már nagyon régen nem lehetett nyilvánosan látni, most azonban mégis kivételt tett egy jó barátja kedvéért. A 61 éves színésznő Michael J. Fox új dokumentumfilmje, a Still bemutatóján jelent meg, ahol több híres barátjával is lefotózták őt – többek között Elvis Costellóval és Bill Murray-vel is.

Meg Ryan az elmúlt 6 hónapban nem mutatkozott a szélesebb nyilvánosság előtt, de a május 3-i eseményen láthatóan jól érezte magát. A Harry és Sally és az Angyalok városa sztárja kockás nadrágot, piros csipkés blúzt és fekete ballonkabátot viselt és sokat mosolygott kollégái és barátai körében. A kommentelők közül azonban sokan megdöbbenve fogadták Meg Ryan megváltozott külsejét – egyesek szerint felismerhetetlen már régi önmagához képest. Az eseményen készült exkluzív fotókat ITT lehet megnézni.

Épp egy éve jártba be a sajtót a hír, hogy Meg Ryan 13 év kihagyás után új filmmel tér vissza a vászonra: a What Happens Later című filmben David Duchovny oldalán szerepel, akivel hosszú évek után újra találkozó exeket alakítanak.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images