A 77 éves Glenn Close hófehérben ragyogott

2024. április 30.
Glenn Close büszkén ismétli vörös szőnyeges szettjeit! A fenntartható divat jegyében a színésznő újra előhúzta hófehér Ralph Lauren együttesét – és milyen jól tette.
Glenn Close

Egyre több sztár teszi le a voksát a fenntartható divat mellett, bevállalva, hogy többször is viseljék vörös szőnyeges összeállításaikat. Úgy tűnik, Glenn Close is közéjük tartozik! A 77 éves sztár április 29-én kedd este jelent meg a Ralph Lauren 2024-es kollekciójának New York-i bemutatóján, ahová stílusosan a divatház hófehér, parányi, csillogó Swarowski kristályokkal kirakott öltönyszettjét húzta fel. De nem ez volt az első alkalom, hogy Glenn Close ebben a vagány összeállításban jelent meg: ugyanez volt rajta a 2019-es SAG Awards díjátadóján, ahol A férfi mögött című filmje kapcsán jelent meg.

Glenn Close és a magas sarkú esete

A 101 kiskutyából is ismert színésznő csodásan festett a klasszikus szabásvonalú, egyszerű, mégis stílusos szettben, amit egy látványos, ezüstszínű magas sarkú cipővel egészített ki. A 80 felé közeledő Glenn Close egy videót is megosztott Instagram-oldalán, melyben az eseményre igyekszik: ebben bevallotta, hogy már ezer éve nem volt rajta ennyire magas sarkú cipő, így nem is volt biztos benne, hogy képes lesz elsétálni majd a helyszínre. Hozzátette, legutóbb egy korábbi Met-gálán viselt hasonlót, ahol 45 perc után „majdnem meghalt a fájdalomtól”.

A fiatalos és még mindig gyönyörű színésznő azt is elárulta követőinek, hogy már viselte ezt a szettet, de azt mondta, a Ralph Lauren bemutatója után „nyugdíjba vonul” majd az összeállítás. Glenn Close egyébként öltönyétől függetlenül is ragyogott az eseményen, ahol a képek tanúsága szerint Jessica Chastain mellett ülve nézte végig a bemutatót.

Forrás: People Fotó: Getty Images