Glenn Close snittje meghozza a kedvet a rövid hajhoz

2022. május 10.
A Met-gálán felvonultatott frizurák is bizonyítják, a rövid haj soha nem megy ki a divatból. Glenn Close fazonja különösen nagy sikert aratott.

A rövid haj hosszú évek óta Glenn Close védjegye, ami a Met-gálán különösen nagy sikert aratott, a most 75 éves színésznő bobja ugyanis tőle nem megszokott wet lookot kapott. Korábban a vörös szőnyegen be -vagy kiszárított hajjal, frufurval mutatkozott, a hátrazselézett femme fatale megoldás így nem csoda, hogy mindenkit meglepett. Letisztult frizurája tökéletesen kiegészítette feltűnően rózsaszín Valentino szettjét.

A nedves frizurát Glenn Close több színésztársa – többek között Claire Danes, Olivia De Jonge és Chloë Grace Moretz – is bevállalta, ami bizonyítja, a wet look minden korosztálynak jól áll, ugyanakkor Glenn Close fazonja volt az, amit otthon is bárki el tud készíteni, ahhoz ugyanis nem kell más, mint zselé és egy széles fogú fésű.

A rövid frizura előnye, hogy egy késő esti randin, egy munkamegbeszélésen és nyaralás során is bevethető, az szinte mindenféle szettel hibátlanul kombinálható. Főleg az olyan fényes anyagokkal harmonizál igazán, mint a selyem vagy a szatén, ezek ugyanis ügyesen hangsúlyozzák a fényes, vizes megjelenést.

Glenn Close

Glenn Close

Glenn Close és Pierpaolo Piccioli

Glenn Close

Glenn Close

Forrás: Vogue Fotók: Getty Images

Olvasd el ezt is!