A 70 éves Kim Basinger laza nagymamaként szórakoztatta unokáját

2024. május 03.
Kim Basinger a jelek szerint derekasan helytáll a nagymamaszerepben egy szem unokája mellett.
Kim Basinger

Kim Basinger lassan egy éve tündököl élete egyik legfontosabb szerepében. Alec Baldwinnal közös, Ireland nevű lánya ugyanis tavaly hozta világra az egykori sztárpár unokáját, Hollandot. 

A kislány azóta is bearanyozza a család, köztük természetesen a 70 éves nagymama, Kim Basinger mindennapjait. Az Ireland Baldwin által megosztott legfrissebb videón Kim Basinger a Szezám utca Elmo nevű szereplőjeként szórakoztatja a kis Hollandot, akit apukája próbál egyenesben tartani.

A kis Holland neve kapcsán Ireland úgy nyilatkozott, hogy mivel az ő neve is egy országot, Írországot jelenti angolul, szerette volna a földrajzi nevek hagyományát továbbadni lányának is.
 
Kim Basinger és Alec Baldwin 1992-től 2003-ig voltak házasok, ám kapcsolatuk egy hosszú és nem túl szép válással zárult. A színésznő egy korábbi interjújában elmondta, hogy a válás mindenki számára egy nehéz dolog, de egy ennyire a nyilvánosság előtt zajló és ennyire csúnya válás egy extrán nehéz helyzetet jelent. 
 
Lányuk, Ireland akkoriban hatéves volt, és Kim Basinger szerint őt is nagyon megviselte szülei elmérgesedett kapcsolata és a nagyközönség előtt zajló válás. A színésznő elárulta, hogy pontosan azért, mert a lányának ilyen nehézségeken kellett keresztülmennie, nagyon engedékeny lett vele szemben.
 
„Ha tollal a falra akart rajzolni, hagytam. Ha szerette volna áthívni hozzánk aludni a barátait, vagy ő átmenni hozzájuk, megengedtem. Azt szerettem volna, hogy a gyerekkora barátokkal, állatokkal, fénnyel és játékkal legyen tele” – nyilatkozta Kim Basinger.
 
Forrás: people.com      Fotó: Getty Images
 
 
Cikkajánló hozzáadásaTörlésSzerkesztés