Alec Baldwin lánya szülés utáni fehérneműs fotóval szólt a kismamákhoz

2024. február 21.
Ireland Baldwin a szülés utáni testéről készült fehérneműs fotóval hívta fel a figyelmet a kismamák nehéz helyzetére.
Ireland Baldwin szülés utáni test

Ireland Baldwin teljesen megérti a frissen szült anyukák helyzetét. Alec Baldwin és Kim Basinger lánya, Ireland 9 hónapja szülte meg kislányát, Hollandot, azóta is lelkesen közvetíti az életüket követőinek.

A 28 éves Ireland nemrég megosztott magáról néhány fehérneműs képet, hogy felhívja a figyelmet arra, mennyire nehéz elkezdeni a szülés után visszaépíteni magunkat. A kendőzetlenül őszinte posztban Ireland arról ír, hogy most, a szülése után lassan 9 hónappal jutott el odáig, hogy ismét foglalkozni kezdjen magával. 

„Messze vagyok még attól, ahova el szeretnék majd jutni, de talán túl vagyok a nehezén, és végre találtam magamnak időt arra, hogy elkezdjek formába lendülni. Nem feltétlenül a mindennapos edzésre gondolok, hanem a rendszerességre, a következetességre. Többet gyalogolni, többet mozogni” – osztotta meg terveit a 28 éves anyuka.

„Együttérzek mindenkivel, aki hozzám hasonlóan nehezen találja meg a lendületet a változásra, és arra, hogy dolgozzon magán. Még mindig vannak napok, amikor megeszek egy egész doboz kekszet vacsorára, de ez is rendben van… És mindenki, aki azt érezteti veled, hogy nem elég jó, ahogy a saját tempódban haladsz, vagy nem vagy elég jó önmagadban, elmehet a fenébe. Ez az egész nagyon NEHÉZ. Légy kedves magadhoz!” – írta a Ireland

Ireland és párja, a RAC művésznéven zenélő, Grammy-díjas André Allan Anjos 2021 óta randiztak egymással, nyitottak közösen egy kávézót és tavaly jelentették be, hogy szülők lesznek. 

Forrás: Instagram    Fotó: Getty Images