Hosszú Katinka szexi közös fotóval köszöntötte fel szülinapos férjét

2024. május 16.
Hosszú Katinka időről időre bepillantást enged családi életükbe, ám ezúttal egy különleges alkalom miatt osztott meg egy bejegyzést. Férjét egy szexi közös fotóval köszöntötte fel születésnapja alkalmából.
Hosszú Katinka kislánya

A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszónő, Hosszú Katinka időről időre betekintést enged a nagyon idillinek tűnő családi életükbe. Katinka nemrég például egy friss képen mutatta meg kislányát, Kamíliát, aki szemmel láthatóan úgy nő, mint a gomba. A világhírű magyar úszónő gyakran posztol családjáról és kislányáról, azonban arra mindig ügyel, hogy ne látszódjon a baba arca. 

Láthattuk már, ahogyan Katinka Kamíliával és férjével, Layber-Gelencsér Mátéval edzőtáborozik, azonban az úszónő ezúttal egy különleges alkalom miatt osztott meg egy bejegyzést.

Hosszú Katinka egy szexi közös fotóval köszöntötte születésnapja alkalmából férjét. A bejegyzés alá magyarra fordítva a sportoló a következőt írta:

Boldog Születésnapot Kívánok a legjobb férjnek, és édesapának. 

Katinka nemcsak közös nyaralásukat, hanem olyan közös pillanatokat is megosztott férjével, amelyhez vélhetően a mai napig egy kedves emlék fűződik. 

Hosszú Katinka és Layber-Gelencsér Máté 2019 óta alkotnak egy párt. Úgy tudjuk, hogy Hosszú Katinka 30. születésnapi buliján ismerkedtek meg egymással, ahova Máté Katinka egyik barátja által kapcsolódott be. A fiatalok között azonnal működött a kémia, amit 2022-ben egy lánykérés, majd egy esküvő követett. Katinka 2023-ban hozta világra kislányát, Kamíliát. Mint kiderült, nemcsak a sportolónak, hanem Gelencsér Máténak is volt már korábban egy házassága, így a közös tapasztalatok miatt még nagyobb a megértés és az összhang közöttük.

Forrás: Instagram Fotó: Getty Images