Szoboszlai Dominik és barátnője 3 év után szakítottak

2023. szeptember 21.
A páros az információk szerint békében vált el egymástól.
Szoboszlai Dominik

Amikor Szoboszlai Dominik focista aláírta szerződését a brit Liverpool FC-hez, akik szédületes 70 millió euróért vásárolták őt ki aktuális csapatától, az RB Leipzigtől, a brit sajtóban rögtön fókuszba került a fiatal sportoló magánélete. Az angol bulvárlapok rögtön kiderítették a legfontosabb tudnivalókat Dominikről, köztük azt is, hogy nagyjából 3 éve párkapcsolatban él egy Gécsek Fanni nevű lánnyal. Ahogy akkor arról mi is beszámoltunk, a brit sajtó rögtön odavolt Fanniért, és alig várták az ő érkezését is a fiatal magyar játékos meccseire. 

A minap azonban egy szomorú hír került napvilágra: a Sportál értesülései szerint Dominik és Fanni szakítottak egymással. Miután mindkettőjük Instagram-oldaláról eltünedeztek a közös fotók, a Sportál megkereste Esterházy Mátyást, a játékos menedzserét, aki egy közleményben megerősítette a szakítás hírét.

„Dominik magánélete eddig sem volt a kirakatban, ezután sem lesz. Fannival teljes békében úgy döntöttek, hogy különválnak. A jövőben nem kívánjuk ezt a médiában tovább kommentálni, kérem ennek tiszteletben tartását” – írta a menedzser.

Fotó: Getty Images