Szoboszlai Dominik saját menüt kap a népszerű gyorsétteremben

2024. május 09.
Szoboszlai Dominik menüjének Domi Mekis kedvence lesz a neve, és a magyar válogatott csapatkapitányának kedvenceit tartalmazza majd.
Szoboszlai Dominik saját menüt kap a népszerű gyorsétteremben

Április 30-án jelentette be a McDonald’s, hogy hamarosan egy igazi világsztár erősíti a csapatukat, most pedig kiderült, hogy a rejtélyes bejelentés azt takarta, hogy saját gyorséttermi menüje lesz a magyar futball válogatott csapatkapitányának. Alig egy hete érkezett a hír, hogy Szoboszlai Dominik reklámszerződést kötött a McDonald’sszal. Most az is kiderült, hogy pontosan mit is takar majd a tavaly a Liverpoolhoz igazolt labdarúgó és a gyorsétteremlánc együttműködése.

Szoboszlai Dominik saját dedikált menüt kap Domi Mekis kedvence néven, amit június 4-étől mi is kipróbálhatunk majd a hazai McDonald’s éttermekben – legalábbis ez derült ki a játékos és a világmárka közös Instagram-posztjából, amelyből azt is megtudhatjuk, hogy a menü a labdarúgó kedvenc mekis ételeiből lesz összeválogatva.

A menü kizárólag a McDonald’s magyarországi éttermeiben lesz kapható egy Domi Mekis kedvence felirattal, és a futballistát ábrázoló grafikával ellátott papírzacskóban. Az viszont egyelőre nem derült ki, hogy pontosan miket rejt majd a meglepetéscsomag.

Szoboszlai Dominikról utoljára akkor írtunk, amikor kiderült, hogy véget ért a három éve tartó kapcsolata Gécsek Fannival, akiért a brit sajtó is rögtön odavolt, amikor a futballista a Liverpool FC-hez igazolt. Tegnap pedig arról kezdtek el cikkezni, hogy a focista hollywoodi fogsort csináltatott magának, amit sokan dicsértek rajta, míg más rajongói éppen ellenkezőleg, kifogásolták, hogy kedvencük búcsút mondott a természetes mosolyának.

Forrás: Instagram