Ő Szoboszlai Dominik gyönyörű barátnője, akit máris imád a brit sajtó

2023. július 03.
Szoboszlai Dominik hivatalosan is a Liverpool FC játékosa lett, és az angoloknál a focistafeleségekre, -barátnőkre legalább akkora figyelem jut, mint magukra a játékosokra. Ismerd meg te is Gécsek Fannit, akit máris megkedvelt a brit sajtó!
Szoboszlai Dominik

Szoboszlai Dominik focista aláírta szerződését a brit Liverpool FC-hez, akik szédületes 70 millió euróért vásárolták őt ki aktuális csapatától, az RB Leipzigtől. Az angolok életében a foci mindig is központi helyet foglalt el, de nemcsak a játékosok teljesítménye, hanem a magánéletük miatt is, és létrejött a „futballistafeleségek” kifejezés. Éppen ezért, miután a brit sajtó leírta a legfontosabb dolgokat magáról a 22 éves Dominikról, rátértek barátnője megismerésére is. Gécsek Fanni nagyjából 3 éve van együtt a focistával, és a jelek szerint az angolok izgatottan várják az ő érkezését is a fiatal magyar játékos meccseire. 

Bemutatjuk Gécsek Fannit!

Sportoló apa sportoló lánya

Gécsek Fanni édesapja Gécsek Tibor, kalapácsvető olimpikon, 9-szeres magyar bajnok, egyszeres Európa-bajnok és világbajnoki harmadik helyezett atléta. Fanni maga is sokáig nagyon komolyan sportolt, ő a tenisz mellett tette le a voksát, 16 évesen még tornát is nyert.

Nemcsak szép, de okos is

A jelek szerint Fanni nem az otthon ülő focistabarátnő szerepére készül, hiszen a budapesti International Business School marketingmenedzser szakán tanul. Épp ez az, ami miatt valószínűleg nem is fog Angliába költözni párjával, hanem ingázás vár rá Budapest és Liverpool között, ahogyan tette ezt akkor is, amikor Dominik még a Lipcse csapatában játszott. A tanulmányai mellett modellkedik is és 50 ezres követőtáború Instagram-fiókját fejleszti.

Karriert építő magyar focistafeleségek

Fanni még csak most végzi tanulmányait, de nem ő az egyetlen focistabarátnő vagy -feleség, aki nem csupán háziasszonyként képzeli el az életét. Rajta kívül ott van például a szintén az RB Leipzignél játszó Gulácsi Péter felesége, az esküvőszervezőként dolgozó Gulácsi-Vígh Diána, vagy Nagy Ádám felesége, Csorba Ágnes, aki gyermekük születése előtt a gasztronómiában alkotott.

Forrás: dailymail.co.uk, Instagram    Fotó: