Puskás Peti kisbabás fotójánál nem találsz ma cukibbat

2024. május 24.
Puskás Peti minden lehetséges percet ki akar élvezni kisfiával, Ábellel.
Puskás Peti

Puskás Peti és kisfia az egekbe lőtték az édifaktort legújabb közös fotójukkal. A zenész-színész Puskás Peti Instán osztott meg egy képet, amin Ábel babával a karjában pihengetnek.

A 2023 szeptemberében született kisfiú szőke buksijával fekszik Puskás Peti mellkasán a kis citromos pólójában, és nagyon úgy tűnik, a páros körül teljes a béke és a nyugalom. 

A Megasztárral köztudatba berobbant Puskás Peti nagy utat tett meg a 2006-os tehetségkutató óta. Bár alapvetően zenészként indult karrierje, a színészet és a műsorvezetés sem áll távol tőle. A Való Világ 12. évadát Megyeri Csilla mellett vezeti Puskás Peti, de a színházban sem állt le a munka.

Az egyik legfrissebb posztja szerint Puskás Petit szeptembertől a Karinthy Színház színpadán láthatjuk majd, ahol feleségével, Dallos Bogival együtt egy kétszemélyes musicalben fognak szerepelni.

Puskás Peti és Bogi 2019-ben ismerkedtek meg egymással. Ekkoriban együtt zsűriztek az X-Faktorban, és a megismerkedésük annyira jól sikerült, hogy végül 2021-ben el is jegyezték egymást. Dallos Bogi fél évvel később, egy vega és vegán esküvőn mondta ki az igent Puskás Petinek.

A Puskás Peti-rajongóknak pedig hoztunk egy interjút, amelyben többek között élete öt legfontosabb nőjéről is mesél a műsorvezető.

Forrás: Instagram     Fotó: Centrál archív