Coming outolt a Bridgerton színésznője – bátran vállalja, hogy a nőket szereti

2024. június 02.
Jessica Madsen, aki Cressida Cowper szerepét játssza a Bridgerton című sorozatban, egy közösségimédia-posztban vállalta fel szexuális irányultságát.
Bridgerton színésznő biszexuális

A Bridgertonban szereplő Jessica Madsen egy, a Pride hónap kezdetét ünneplő posztban nyíltan beszélt szexualitásáról – és szerelmi életéről.

Június 1-jén, szombaton a Bridgerton 32 éves színésznője, Jessica Madsen egy szívhez szóló posztot tett ki az Instagram-oldalára, amelyben megosztott néhány meleg közösséget ünneplő műalkotást, valamint egy történelmi fotót a Stonewall-lázadást követő felvonulásról. A színésznő egy egyszerű szelfit is kiposztolt: a közeli felvételen mosolyogva pózolt a kamerának, miközben színes, batikolt pólót viselt, szivárványos strasszkövekkel az arcán és egy sapkát, amin az állt, hogy: „LOVE SUPREME”.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jessica Madsen (@jess_mads) által megosztott bejegyzés

A kép mellé Jessica Madsen azt írta, hogy „szerelmes egy nőbe, hangosan és büszkén!”, és hozzátette a következő hashtageket: „#pride #pridemonth #loveislove #gaypride”.

A kép kommentszeciójában hamar megjelentek a Bridgerton sztárjai, hogy támogatásukról biztosítsák a Cressida Cowper karakterét játszó színésznőt. Többek között Nicola Coughlan – aki Penelope Featheringtont alakítja – és Jonathan Bailey – aki Anthony Bridgertont játssza – is hagyott egy-egy bátorító kommentet.

Coming outolt a Bridgerton színésznője

Coming outolt a Bridgerton színésznője

A 37 éves Nicola Coughlan néhány szívecske emojit kommentelt a kép alá, míg a 36 éves Jonathan Bailey szintén szíveket, valamint egy tapsoló kezet küldött a színésztársának.

Jessica Madsen a múltban is őszintén beszélt a szexualitásáról. 2023 júniusában egy hasonló Instagram-posztban beszélt a biszexualitásról.

A múlt hónapban Jessica Madsen arról nyilatkozott a People magazinnak, mekkora gyűlölet zúdult a rajongók részéről a Bridgertonban alakított karakterére. „Az internet nagyon vad. Úgy értem, a nézők nem rajonganak túlságosan érte” – mondta Cressidáról, hozzátéve, hogy érdekes kommenteket és néhány érdekes üzenetet is kapott a karaktere miatt. 

Forrás: People Fotó: Imdb