Bridgerton szépségkollekciók: mutatjuk a legszebbeket

2024. május 21.
Bridgerton-szépségkollekciók – megmutatjuk a legizgalmasabb beauty együttműködéseket a Bridgerton sorozat harmadik évadához kapcsolódóan. Fürdőbombákból, parfümökből és sminkekből is választhatnak a rajongók.
bridgerton-szepsegkollekciok
  • Május 16. óta a Bridgertonnak már a harmadik évadát élvezik a rajongók.
  • A sorozathoz kapcsolódóan már szépségtrendek is elterjedtek.
  • A Bridgerton szereplői és a korabeli életstílus több szépségmárkát is megihletett.

Bridgerton sorozat harmadik évada május 16-án jelent meg a Netflixen. Ennek és az évad világpremierje kapcsán számos, a sorozat által ihletett kollaboráció született, köztük néhány mesés Bridgerton szépségkollekció is.

1. Lush | Bridgerton kollekció

bridgerton-szepsegkollekciok

A brit sorozathoz kapcsolódó tematika káprázatos termékeket szült a szintén brit szépségóriás fejlesztőinek kezében. Az ígéretek szerint a Lush kollekció tagjai tökéletes társaságot biztosítanak a nyári báli szezon legjobban várt eseménye, a Netflix és a Shondaland által gyártott Bridgerton harmadik évada mellé.

Isteni virágillat, a méz és a kakaóvaj aromája, a fényűző esküvőkhöz méltó parfümök és a pompás testápolók adják a kollekció magját. A hatdarabos mennyei szériából nekünk a See And Be Seen rózsaillatú krémszappan és a Bee testápoló balzsam tűnik elsőre a legvonzóbbnak, de a két ragyogó, ékszerszerű fürdőbomba, a Creme Anglaise krémszappan és természetesen az esküvői csokorhoz méltó, édes virágillatú, romantikus Bridgerton parfüm is megérne egy misét!

2. Bath & Body Works Bridgerton fürdőszobai kollekció

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Bath & Body Works (@bathandbodyworks)

Öt limitált kiadású Bridgerton-illattal jött az amerikaiak egyik kedvenc fürdőszobai kiegészítőkre, illatokra és szépségtermékekre fókuszáló márkája. A sorozat kulcsszereplőiből merítve ihletet, korabeli stílust idéző dizájnnal hoztak össze egy olyan parádés kollekciót, amit nem csak „illatolni”, nézni is élvezet.

Diamond of the Season, Queen Charlotte’s Tea – csak két név a hat illatvonalból, amelyekhez kapcsolódóan gyertyákat, testápolókat, szappanokat, otthoni illatokat, kézfertőtlenítőket és egyéb kiegészítőket is felsorakoztatnak. Valóságos Bridgerton-illatmennyország, ha a Bridgerton szépségtémában a sminktrendeken túl is nyitottak vagyunk.

3. Kiko Milano x Bridgerton

bridgerton-szepsegkollekciok
Szerencsére már nem csak a Bridgerton-mánia kreálta szépségtrendeket követhetjük, hanem egyenesen a sorozat által ihletett Bridgerton sminkkollekció tagjait is bevethetjük. Az olasz Kiko Milano limitált szériás, új kiadású kollekciója a nagy sikerű sorozatra szabott dizájnnal és színvilággal adott ki a lenyűgöző válogatást szemhéjpúderből, szemceruza-rúzsból, highlighterből és számos egyéb szépségápolási favoritokból. Mindezt némi korabeli, dekadens luxust ígérve, viszonylag elérhető ársávban – 18 és 30 dollár között.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by KIKO Milano Official (@kikomilano)

+1 beauty kedvenc

4. Pat McGrath Labs x Bridgerton

bridgerton-szepsegkollekciok

Ugyan nem friss bevezetés, de masszív siker, Pat McGrath brit sztársminkes 2021-es decemberi és 2022-es tavaszi Bridgerton kollekciója, amelyet többször újra kiadtak, hogy kielégítsék a vásárlói igényeket, ám újra elkapkodták a rajongók. A Pat McGrath Labs x Bridgerton névre keresztelt első kollekció egy szemhéjfesték-palettából, egy pirosító trióból és két highlighterből állt, a termék ára pedig 55 és 65 dollár között mozgott. A siker akkora volt, hogy a második évadra is kijöttek egy közös kollekcióval, ám a 3. évadhoz kapcsolódó esetleges szépségkollaborációról egyelőre nincsenek információk.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by @patmcgrathreal

Fotó: Getty Images