Nicola Coughlan, a Bridgerton sztárja ennek a szépségkütyünek köszönheti tökéletes bőrét

2024. május 30.
Nicola Coughlan szépségkütyüje is fókuszba került a Bridgerton 3. évadának bemutatása után. A Hollywood-szerte népszerű arckezelő készülékre joggal irányulnak a reflektorfények, állítólag tényleg nagyot alakít az arcon.
Nicola Caughlan szépségkütyüje

A Bridgerton sztárja, Nicola Coughlan menthetetlenül rálépett a híres (beauty) véleményvezérek ösvényére. A népszerű sorozat színésznője a modern filmvilág egyik legcsodálatosabb bőrképét villantotta jelenetről jelenetre a Bridgerton 3. évadában.

Mindez pedig egy vérbeli szépségimádó számára legalább annyira izgalmas téma a sorozat rajongói számára, mint a Nicola Coughlan által megformált Miss Penelope Featherington románca Colin Bridgertonnal.

@marieclairehun

Nicola Coughlan csillaga szélsebesen ível felfelé a Bridgerton 3. évadának bemutatójával egy időben. Mutatjuk, milyen különleges ruhákat választott a színésznő a sorozat népszerűsítése során.👀❣️ #bridgerton #nicolacoughlan #fashion #divat

♬ im the drama – grossfades

Míg utóbbira a Netflix sorozatát élvezve egészen részletesen rálátunk, addig a színésznő lenyűgöző bőrképének titkára kevésbé. Legalábbis eddig. A helyzet szerencsére változott, ugyanis a színésznő egyik sorozatbeli sminkese nemrég egy egészen érdekes posztot tett közzé Nicola Coughlanről szépségkütyüvel a kezében. A videóban a felvételekre való felkészülés, és a ragyogó és hibátlan bőrképhez szükséges szépségtermékek sora látható, igaz, nem feltétlenül beazonosítható módon. Kivéve egy, hollywoodi hírességek fürdőszobájában nélkülözhetetlen szereplőnek számító, de ugyanígy nagyon sok nemzetközi női magazin szépségszerkesztőjének kedvenceként is ismert arckezelő készüléket. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

FARIDA GHWEDAR (@faridaghwedar) által megosztott bejegyzés

Pörgős montázs – ikonikus szépségkütyü

Nicola Coughlan filmes sminkese, Farida Ghwedarnak egy felpörgetett videós Instagram-bejegyzésében mutatta meg, hogy a Bridgerton-sztár Nicola Coughlan hogyan is változik át Penelopévé. A szupergyors montázsban az éles szemű szépségfanatikusok rögtön kiszúrták az ikonikusnak számító NuFace Trinity széspégkütyüt. A klipben szereplő rengeteg szépségápolási termék mellett felbukkanó sztárkészülék tényleg valóságos Szent Grál a beauty szektorban, amelyet Best of Beauty-díjjal is kitüntetettek.

@mynuface

Cheek pop + contoured jaw = snatched. Only within 5-minutes using the NuFACE® Smart App📱⚡️ #nuface #snatched #microcurrent

♬ original sound – ⠀ ⠀ ⠀ ⠀

A mikroáramú készülék igazi kontúrszobrász. A bőrápoló eszközre ennek megfelelően állítólag sztárok hada esküszik. Többek közt Bella Hadid és Kate Hudson is rajong érte, de a márka mini, tonizáló kütyüjét Hailey Bieber és Jennifer Aniston szintén előszeretettel használja. A készüléket egyébként gyakran „5 perces arcfelvarrásként” is emlegetik. Nicola Coughlan a Bridgerton 3. évadában villantott bőrképét elnézve ezt nem is csodáljuk.

Forrás: Allure, fotó: Getty Images