Rebel Wilson és menyasszonya romantikus vacsorával ünnepeltek – még mindig imádják egymást

2024. június 04.
Lencsevégre kapták a Csaló csajok sztárját, Rebel Wilsont és menyasszonyát, Ramona Agrumát, amint egy romantikus vacsorára indultak.
Rebel Wilson és menyasszonya romantikus vacsorával ünnepeltek

A színésznő, aki szerint „teljes nonszensz” azt gondolni, hogy „csak meleg színészek játszhatnak meleg szerepeket”, rendkívül elegáns volt a fehér-fekete pöttyös, hosszú ujjú maxiruhájában. A 44 éves Rebel Wilson fekete magas sarkúval és egy kis piros bőr válltáskával tette színesebbé a szettjét. Hosszú, szőke haja laza fürtökben omlott a vállaira, a sminkje pedig természetes hatást adott a megjelenésének.

Rebel Wilson párja, Ramona Agruma is rendkívül elegánsnak tűnt a fekete V-nyakú overalljában. Ezenkívül a ruhatervező barna színű cipőt és egy kis fekete bőr válltáskát viselt a romantikus randevún.

De mi volt a jeles alkalom? Egész egyszerűen a szerelmük. Június a Pride hónapja és a múlt vasárnap büszkén vállalta fel szerelmét Rebel Wilson és menyasszonya Nyugat-Hollywoodban. 

Rebel Wilson és menyasszonya, Ramona Agruma a romantikus vacsorára indulva

Rebel Wilson és menyasszonya, Ramona Agruma a romantikus vacsorára indulva

Rebel Wilson menyasszonya nem olyan szerencsés, mint a színésznő

Rebel Wilson és Ramona Agruma 2022 júniusában tette hivatalossá kapcsolatukat, és novemberben fogadták örökbe a 18 hónapos lányukat, Royce-t. 2023 februárjában pedig el is jegyezték egymást.

A BBC Radio 4 Desert Island Discs című műsorában adott interjúban Rebel Wilson azt mondta, hogy a családja elfogadta őt, amikor coming outolt, ám a menyasszonya nem volt ilyen szerencsés. „A mamája most már szerencsére elfogadta, de az apja még mindig nem beszél vele. Azért reméljük, hogy ez változni fog” – mondta a Tökéletes hang színésznője.

Ugyanebben az interjúban Rebel Wilson elmesélte, hogy tulajdonképpen kikényszerítették tőlük, hogy a nyilvánosság elé tárják a kapcsolatukat. Szülőhazájában, Ausztráliában a Sydney Morning Herald riportere határidőt adott neki, hogy meséljen a virágzó románcukról. Ezért döntöttek úgy, hogy inkább ők maguk vállalják fel a kapcsolatukat, mintsem az újságíróktól szerezzenek tudomást róluk a család, ugyanis nem minden rokon tudott a szerelmükről. A lap azóta természetesen bocsánatot kért a pártól.  

Forrás: Dailymail, Fotók: Getty Images