Rebel Wilsont orgiára csábította a királyi család egy tagja

2024. április 23.
Rebel Wilson erős állítást fogalmazott meg nemrég, az ausztrál színésznő azt állítja, hogy a brit királyi család egyik tagja kábítószeres orgiára hívta meg őt.
  • Rebel Wilson nemrég megjelent életrajzi könyvéből kiderül, tíz éve orgiára hívta őt a királyi család egy tagja.
  • Az ausztrál színésznő elment a Los Angeles-i partira, ahol droggal is kínálták. 
  • Rebel Wilson bár nem árulja el, a királyi családból ki hívta meg őt, ad némi leírást az illetőről.

Rebel Wilson egy amerikai beszélgetős műsorban jelent meg

Rebel Wilson Andy Cohen műsorában 

Rebel Wilson bár nem árulta el, hogy a királyi családból ki invitálta őt a 2014-es szexpartira, a Rebel Rising című memoárjában annyit azért elárul, hogy a férfi tizenötödik vagy huszadik volt a brit trónra kerülésben.
Könyvében a színésznő elmeséli, hogy az utolsó pillanatba kapott meghívót egy techmilliárdos arisztokrata barátjáról, aki akkor úgy fogalmazott, hogy: „Több lányra van szükségünk”.

– Micsoda tökéletes lehetőség, hogy pasit találjak magamnak! – gondolta a 36 kilót fogyó Rebel Wilson, és elárulja, hogy a középkori tematikájú bulit egy Los Angeleshez közeli elszigetelt tanyán tartották. A színésznő megjelent az impozáns partin, ahol egy hatalmas tűzrakás is volt, körülötte sok párnával. Férfiak lovagoltak a mezőn, egy medence pedig tele volt sellőnek öltözött lányokkal.

Az ausztrál származású színésznő, bár a milliárdos nevét nem árulta el, azt megosztotta, hogy beszélt az illetővel, és látta a brit királyi család kiskorú tagját is. Az orgián drogokkal teli tálcákat adtak kézről kézre egymásnak a résztvevők. A színésznőnek MDMA-t kínált egy férfi, és amikor ő rákérdezett, hogy mi az, a férfi azt válaszolta, hogy: „Ó, ez az orgia miatt van… az orgiák általában ilyenkor kezdődnek.”

Rebel Wilson abból sem csinál titkot a könyvében, hogy akkoriban ő még szűz volt, és olyan gyorsan eljött a helyszínről, amilyen gyorsan csak tudott.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images