„Más ember vagyok, mint 5 éve” – Istenes Bence őszintén vallott az idő múlásáról

2024. június 06.
Istenes Bence meglepő őszinteséggel vallott az öregedéshez való viszonyáról.
Istenes Bence öregedés

Istenes Bence a csütörtökön megjelenő Story magazinnak vallott arról, hogy milyen a viszonyban áll az idő múlásával. 

A legfrissebb interjújában Istenes Bence arról mesélt, úgy érzi, rengeteget formálódott a személyisége az elmúlt évek során. A műsorvezető is tapasztalja, hogy az életünk folyamán megtapasztalt nehézségek nagyon erősen hatnak arra, hogyan működünk a világban.

„Azt hiszem, sokat változtam az elmúlt években. Más ember vagyok, mint aki öt éve voltam. Például sokkal óvatosabban bánok a saját időmmel. Ez a legdrágább kincsünk, amivel rendelkezünk, ezért egyáltalán nem mindegy, mire fordítjuk” – mondta Istenes Bence.
 
A 37 éves Istenes Bence 2012 óta alkot párt Csobot Adél énekesnővel. Nagyobbik fiuk, Nátán 2016-ban, míg a kisebbik, Ádin 2018-ban született. A páros nemrég fejezte be vidéki házuk építését, azóta már be is költöztek új birodalmukba.

Istenes Bence már várja, hogy nagypapa legyen

„Nekem jelenleg a gyerekeim a legfontosabbak, ezért igyekszem mindent köréjük építeni. Egyébként semmi bajom a korommal vagy az idő múlásával. Alig várom már, hogy karosszékben ülő nagypapa legyek. De addig is igyekszem minden életszakaszból a lehető legtöbbet kihozni. Egészen egyszerűen a prioritások módosulnak kissé, ahogy az ember idősödik” – mutat rá bölcsen Istenes Bence.

A teljes interjút az újságosoknál már kapható Story magazinban tudjátok elolvasni.
Istenes Bence a Story magazinnak nyilatkozott az öregedésről

Istenes Bence a Story magazinnak nyilatkozott az öregedésről

 
Forrás: Story   Fotó: Central Archiv