Istenes Bence cuki családi képeket posztolt indonéz nyaralásukról

2024. április 24.
Istenes Bence Csobot Adéllal és két kisfiukkal szökött meg egy trópusi nyaralásra.
Isntenes Bence

Istenes Bence családjával együtt lépett ki egy kicsit a hétköznapi mókuskerékből. A műsorvezető pár hete posztolt arról, hogy egy hosszú repülőútra indul két fiával, és az Instagram alapján most már azt is tudjuk, hogy Bali volt az úti cél Istenes Bencéék számára.

A Sztárbox egykori versenyzője, Istenes Bence több fotót is megosztott a családi nyaralásról, ahol a képek alapján mindenki jól érezte magát. A programok között szerepelt teknősökkel úszás, tengerparti romantikázás, az egyik képen pedig Istenes Bence és Csobot Adél fiai, Nátán és Ádin is feltűnnek a tengerparton.

Mozgalmas napokat tölthettek Istenes Bencéék Balin, ugyanis a fentieken kívül láthatunk még tengerparti mozizásról és baráti éjszakai fürdőzésről készült pillanatfotókat is.

Csobot Adél és Istenes Bence mozgalmas időszakot tudhatnak maguk mögött. Bence részt vett az RTL Klub Sztárbox című műsorában, amely edzéseivel együtt rengeteg időt igényelt. Ezenfelül a sztárpár nemrégiben fejezte be új háza építését és költözött vidékre, amely szintén embert próbáló kihívás lehetett, így a pihenés talán a legjobbkor jött Istenes Bence és családja számára.

Rácz Jenő és Istenes Bence szállt a ringbe a Sztárbox című műsorban.

Rácz Jenő és Istenes Bence szállt a ringbe a Sztárbox című műsorban

Forrás: Instagram      Fotó: Centrál archív