Kibékült Istenes Bence és Rácz Jenő: a box után vége a szájkaraténak is

2023. december 02.
„Innentől kezdve nem ellenségek, hanem ellenfelek lettünk!” – írta Rácz Jenő az Instagramon.
Rácz Jenő és Istenes Bence szállt a ringbe a Sztárbox című műsorban.

A vasárnapi Sztárbox adás óta lázban tartja a magyar nyilvánosságot Istenes Bence és Rácz Jenő esete, ugyanis a mérkőzés után nem fogott kezet Istenes Ráczcal a bokszmeccs közben elhangzott durva, sértő kifejezések miatt. Ahogyan megírtuk, többek között Istenes Bence felesége, Csobot Adél is megszólalt az eset kapcsán, rajta kívül még számos híresség és rajongó kommentálta a történéseket. 

Bocsánatot kért egymástól Istenes Bence és Rácz Jenő

A negatív üzengetés és vádaskodás után azonban a műsorvezető és a séf elásta a csatabárdot. 

„Hála istennek Jenő is úgy gondolta, hogy ezt személyesen kell megbeszélnünk, mert ennek a felhajtásnak már semmi köze a bokszhoz, pedig mindketten tiszteljük ezt a sportot. Átbeszéltük, hol csúsztak el a dolgok, bocsánatot kértünk egymástól, részünkről ez a téma le van zárva! Remélem, lesz még alkalom egy visszavágóra, ami tényleg csak a bokszról szól. Legyen ez példa mindenkinek, hogy a legnagyobb vitákból is van kiút, mindent meg lehet beszélni! Liebe, Love, Peace!” – írta Bence a közösségi oldalán. 

Rácz Jenő pedig a következő sorokkal kívánta lezárni a témát: 

„Sokan nem tudjátok, de 3 nappal a meccsünk után meghoztam egy döntést… Volt bennem egy belső hang és a szívemre hallgattam! Írtam a Bencének egy sms-t, hogy tudom, hogy kemény időszakon vagyunk túl, viszont emberek vagyunk, és ha tudunk egymásnak tiszteletet megadva beszélni, akkor szívesen felhívom! Szerencsére ez a belső hang a Bencében is megszólalt, és ahogy láthatjátok a képen, összehoztunk egy személyes találkozót, hogy megbeszéljük a nézeteltéréseket és a vitákat! Örömmel tudatom a szurkolóinkkal, hogy sikerült mindent megbeszélni, bocsánatot is kértünk egymástól az esetlegesen okozott negatív dolgok miatt. Innentől kezdve nem ellenségek, hanem ellenfelek lettünk!”

Fotó: Central-archívum