Nicola Coughlan, a Bridgerton sztárja elárulta, miért büszke a melleire

2024. június 11.
A Bridgerton sztárja, Nicola Coughlan valóságos ikon lett az utóbbi időben, és most azt is elárulta, miért olyan büszke a melleire.
Nicola Coughlan, a Bridgerton sztárja elárulta miért büszke a melleire

A 37 éves színésznő Penelope Featheringtont alakítja A Bridgerton családban. Mint kiderült, a harmadik évad második etapjában még fajsúlyosabb jelenetekre lehet számítani, köztük jó néhány meztelen szexjelenetre Nicola Coughlan szereplésével.

A Bridgerton új epizódjaival kapcsolatban tartottak egy különleges sajtótájékoztatót Dublinban, ahol egy újságírónő megjegyezte, hogy a színésznő „nagyon bátor”, hogy eljátssza Penelope Featherington szerepét, de egyes rajongók szerint ez nem dicsérő, inkább cinikus megjegyzés volt.

Erre Nicola Coughlan zseniálisan reagált: „Tudod, ez nehéz helyzet, és úgy gondolom, hogy az olyan testalkatú nők, mint én – a tökéletes mellű nők – nem látjuk magunkat elégszer a képernyőn!” Majd hozzátette: „És nagyon büszke vagyok arra, hogy a tökéletes mellű nők közösségének tagja lehetek. Remélem, élvezni fogjátok a látványukat.” 

Nicola Coughlan rajongói gyorsan reagáltak erre a pillanatra, és kommentcunamival árasztották el a sztárt dicsérve, hogy mennyire „okos”, és „Nagyszerű válasz, kár, hogy nem látjuk Luke reakcióját!” meg hogy „Így viselkedik egy ikon!” és valaki még azt is odakommentelte neki: „Ő a királynőm.”

A Bridgerton harmadik évadában Nicola Coughlan karakterének románcára összpontosítanak

A Bridgerton harmadik évadának első fejezetében Penelope Featherington és Colin Bridgerton barátságából szerelem szövődött, ami egy nagyon forró jelenetben csúcsosodott ki a negyedik részben. Valószínűleg minden néző a szívéhez kapott, mikor a párás lovaskocsikázás után Colin kiszállt a Bridgerton ház előtt és megkérdezte: „Az isten szerelmére, Penelope Featherington, hozzám jössz feleségül vagy sem?” 

A Bridgerton évadának második felvonása június 13-án jelenik meg. A What’s On Netflix szerint az első etap 45,1 millió megtekintést ért el mindössze négy napon belül a premiert követően.

@marieclairehun

Nicola Coughlan csillaga szélsebesen ível felfelé a Bridgerton 3. évadának bemutatójával egy időben. Mutatjuk, milyen különleges ruhákat választott a színésznő a sorozat népszerűsítése során.👀❣️ #bridgerton #nicolacoughlan #fashion #divat

♬ im the drama – grossfades

Forrás: Dailymail, Fotók: Getty Images