A Bridgerton sztárja ragaszkodott a meztelen jelenetekhez, és azt is elárulta, miért

2024. május 16.
A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan kimondottan kérte a készítőktől, hogy meztelen jeleneteket is forgassanak vele a 3. évadban.
Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan meztelen jelenet

Nicola Coughlan azt mondta a Stylist magazinnak egy interjúban: ragaszkodott ahhoz, hogy több meztelen jelenete legyen a Colin Bridgertont alakító Luke Newtonnal, dacára annak, hogy rengeteg kritika éri a teste miatt.

„Kifejezetten kértem, hogy bizonyos jeleneteket és pillanatokat vegyünk fel” – emlékezett vissza a Bridgerton színésznője, Nicola Coughlan. „Van egy jelenet, ahol teljesen meztelenül állok a kamerák előtt, és ez az én ötletem volt, az én döntésem” – majd így folytatta: „Úgy éreztem, mindenki elmehet a fenébe, aki a testemről beszél, és ez elképesztően nagy erőt adott.” Végül hozzátette: „Abban a pillanatban gyönyörűnek éreztem magam, és arra gondoltam: „Amikor 80 éves leszek, vissza akarom ezt nézni, és emlékezni, milyen dögösen néztem ki!”

Nicola Coughlan, aki Penelope Featheringtont alakítja a Netflix sikersorozatában, soha nem forgatott szexjelenetet a Bridgerton előtt, és a hét elején a Los Angeles Timesnak beszélt arról, hogy mennyire jól érzik magukat együtt ő és Luke Newton. „A nap végén mindketten egy takaró alatt feküdtünk, nem voltunk felöltözve, csak hűsöltünk. Úgy gondoltuk: »A nudisták is ezt csinálják«” – mesélte Nicola Coughlan.

A Bridgerton sorozat 37 éves színésznőjét azonban nem mindig hozták lázba a meztelen jelenetei. Elmondta a Timesnak, hogy megrémült, miután felpróbált egy pánt nélküli tangát, amely védőruhaként szolgált a forgatás során. „Kimentem a fürdőszobába, és belenéztem a teljes alakos tükörbe. Azt mondtam: »Biztos, hogy nem«” – idézte fel emlékét Nicola Coughlan. – Elrejtettem a szennyeskosár aljára. Azt kérdeztem magamtól: »Hogy fogom ezt csinálni?«”

Nicola Coughlan már hosszú évek óta a testszégyenítők áldozata

Az évek során Nicola Coughlan nyíltan beszélt a testpozitivitásáról, és arról, hogyan kezeli a rosszindulatú testszégyenítőket, többek között egy 2022-es Instagram-bejegyzésben, amiben arra kérte őket, hogy hagyják békén: „Helló! Csak egy kérés: ha valamit mondani akarsz a testemről, kérlek, ne oszd meg velem” – írta egy tükörszelfi mellé a Bridgerton sztárja.

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan kérte, hogy forgassanak vele és Luke Newtonnal meztelen jeleneteket

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan kérte, hogy forgassanak vele és Luke Newtonnal meztelen jeleneteket

„A legtöbb ember kedves, és nem próbál megsérteni, de én csak egy emberi lény vagyok, és nagyon nehéz felvállalni a kinézetemre vonatkozó több ezer vélemény súlyát – amit mindennap közvetlenül küldenek” – folytatta Nicola Coughlan. Azt a következtetést vonta le: „Ha van véleményük rólam, az rendben van” – azután hozzátette a Bridgerton Penelopéja: „Megértem, hogy a tévében vagyok, és az embereknek mindig lesz mit gondolniuk és mondaniuk rólam, de könyörgöm, ne küldjék el közvetlenül nekem.”

A Bridgerton 3. évadának első négy epizódja május 16-ától már megtekinthető Netflixen, és a következő négy pedig június 13-án jelenik meg.

Forrás: Pagesix Fotó: imdb