A Te sztárja kőkemény izmokat villantott a sorozat 5. évadának forgatásán

2024. június 20.
Penn Badgley, a Te sztárja újra munkába állt, és megkezdődött a népszerű Netflix-sorozat ötödik évadának forgatása, amire a színész alaposan kigyúrta magát.
A Te sztárja kőkemény izmokat villantott a sorozat 5. évadának forgatásán

2018-as kezdete óta Penn Badgley játssza az erotomán sorozatgyilkos, Joe Goldberg főszerepét a nagy sikerű pszichológiai drámában. A jellegzetes baseballsapka és bomberdzseki helyett a 37 éves Penn Badgley egy fekete felsőben és sötétkék nadrágban érkezett a New York-i forgatásra.

A fekete trikó tökéletes rálátást nyújtott Penn Badgley izmos karjaira és felsőtestére. Egyelőre még nem sokat tudni a You ötödik évadáról, de könnyen lehet, hogy maga a szerep is megkívánta, hogy a színész jobban kidolgozza a felsőtestét.

Alaposan kigyúrta magát a Te sztárja, Penn Badgley

Alaposan kigyúrta magát a Te sztárja, Penn Badgley

A két felvétel között a Te főszereplője váltott pár szót Marcos Siega rendezővel, és átnézte a sorait. Később már előkerült a védjegyévé vált baseballsapka és egy kék kabát. 

Penn Badgley a You 5. évadának forgatásán

Penn Badgley a You 5. évadának forgatásán

Mikor láthatod újra Penn Badgley-t a Te ötödik évadában?

Egyelőre még sajnos nincs pontos premierdátum, hiszen még javában készül a Te ötödik és egyben befejező évada.

Bár nagyon kevés részlet van, amit a You utolsó évadáról tudni lehet, de a Netflix annyit elárult, hogy az utolsó epizódok bemutatják Joe új családját. Mivel a forgatási képeken is látszik, hogy Penn Badgley karikagyűrűt visel, így benne van a pakliban, hogy karaktere, Joe végül feleségül vette az előző évadban megismert aktuális szerelmét, Kate Lockwoodot (Charlotte Richie). A készítők annyit még megosztottak, hogy a nézők teljes képet kapnak Joe Goldbergről, de az viszont rejtély, hogy végül megfizet-e a tetteiért.

Forrás: Dailymail, Fotók: Getty Images