Nem ismerünk rá: a Két pasi meg egy kicsi gyerekszínésze ma

2024. június 30.
A Két pasi meg egy kicsi című sorozat gyerekszínésze, Angus T. Jones bár teljesen felismerhetetlen manapság, a fotósok még időnként megtalálják.
A Két pasi meg egy kicsit gyerekszínésze, Angus T. Jones

Az egykori gyereksztárra, a most 30 éves Angus T. Jonesra rá sem ismerni. Bár visszavonult jó pár évvel ezelőtt a nyilvánosságtól, a lesifotósok időről időre kiszúrják. Ezúttal Los Angelesben kapták lencsevégre, amint ügyeket intézett. A Két pasi meg egy kicsi gyerekszínésze, Angus T. Jones annak idején a legjobban fizetett gyerekszínész volt, bozontos szakállal, baseballsapkában és napszemüvegben fotózták le.

A Két pasi meg egy kicsi gyerekszínésze

Angus T. Jones, a Két pasi meg egy kicsi gyerekszínésze civil életet él, utoljára 2023-ban kapták lencsevégre. A sorozat hatalmas siker volt annak idején, és Angus közel 10 évig játszott Charlie Sheen és Jon Cryer oldalán, mielőtt 2012-ben végleg kiszállt a sorozatból. (A sorozat egyébként 2015-ig forgott, akkor már Charlie Sheen helyét Ashton Kutcher töltötte be.) Gyerekszínészként egyébként epizódonként 350 000 dollárt keresett.

„Ha nézed a Két pasi meg egy kicsi című sorozatot, kérlek, hagyd abba” – mondta a színész egy YouTube-videóban, miután elhagyta a sorozatot. A megdöbbentő vallomásban Angus azt állította, hogy a sorozat mocskos, és ő már megtalálta Istent.

Ezek után a Két pasi meg egy kicsi gyerekszínésze jobbnak látta, ha nem kér többet a hollywoodi rivaldafényből. Beiratkozott a boulderi Colorado Egyetemre, és a People magazinnak adott 2016-os interjúban arról számolt be, hogy egy rendezvényszervező céget vezet, és köszöni szépen, remekül érzi magát kamerák és forgatások nélküli életében.

A Két pasi meg egy kicsit gyerekszínésze, Angus T. Jones

A Két pasi meg egy kicsi gyerekszínésze, Angus T. Jones

Egyébként a sorozatból nem sokkal Angus távozása előtt Charlie Sheent kirúgták, mert állítólag veszélyesen önpusztító magatartást tanúsított, és kiszámíthatatlan volt a viselkedése.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images