Ez az 5 híresség ma már civil munkával keresi a kenyerét

2022. február 13.
Az, hogy valaki szerepelt egy klassz sorozatban, igazi kasszasikernek számító filmben vagy menő zenekarban játszott, még nem garancia arra, hogy élete végéig megalapozta az anyagi jólétét. Mindezt saját bőrükön tapasztalták meg ezek az ismert emberek, akik ma már ugyanolyan civil munkát végeznek, mint bármelyikünk.

Ráadásul az sem elegendő, hogy szenvedélyesen szeressük, amit csinálunk: ezek a hírességek szívüket-lelküket beletették a színészkedésbe vagy a zenélésbe, idővel mégis be kellett látniuk, hogy irányt kell változtatniuk. Így jött az életükbe egy-egy hétköznapi szakma, amiben mára mindannyian tökéletesen magukra találtak.

Összetört malacpersely

Angus T. Jones

Miután több mint egy évtizedig szerepelt a Két pasi meg egy kicsi című sorozatban, Angus jobbnak látta, ha nem kér többet a hollywoodi rivaldafényből. Beiratkozott a boulderi Colorado Egyetemre, és a People magazinnak adott 2016-os interjúban arról számolt be, hogy egy rendezvényszervező céget vezet, és köszöni szépen, remekül érzi magát kamerák és forgatások nélküli életében.

Angus T. Jones

Chris Owen

Az Amerikai pite című filmben ő alakította Chuck Shermant, minden bizonnyal innen tűnik ismerősnek az arca! Nagyon vágyott rá annak idején, hogy részese lehessen a produkciónak, kitartóan eljárt a meghallgatásokra, amiken felfigyeltek kiemelkedő színészi tehetségére. A filmbeli Sherminátor ma egy sushibárban felszolgáló, vagyis nem sikerült bebiztosítania a helyét a szórakoztatóiparban.  

Chris Owen kutyával a kezében

Chris Owen az amerikai pitéről tért át a sushira

Macaulay Culkin

Macaulay Culkin gyerekszínészként, egész pontosan a Reszkessetek, betörők! Kevinjeként lopta be magát a nézők szívébe, de a My Girl és a Richie Rich című produkciókban is láthattuk. Ma már ritkán találkozhatunk vele a képernyőn, rajongóit leginkább a Bunny Ears nevű szatirikus életmódblogjával szórakoztatja. Itt hetente egyszer új podcastot is készít, szóval nem tölti tétlenül a mindennapjait. Tavaly fontos, új szerepet kapott az élettől, ugyanis apa lett, idén januárban pedig el is jegyezte a barátnőjét.

Macaulay Culkin

Vanilla Ice

A világ egyik legjobb rappereként tartották számon, aki egészen fiatalkorától kezdve próbált érvényesülni a zeneiparban. Rajongói máig reménykednek abban, hogy visszatér a rappeléshez, ő azonban már nem fontolgat ilyesmit. Sikeres ingatlanbefektetőként dolgozik, és imádja a munkájában, hogy egyáltalán nem unalmas és gyorsan változó helyzeteken kell úrrá lennie. Persze a zenélésre mindig hálás szívvel gondol vissza, de rá kellett jönnie, hogy mégsem ez az az út, amin járni akar. Házassága is zátonyra futott, ami után zűrös válás következett egykori feleségével.

Vanilla Ice egykori rapper

Vanilla Ice egykori rapper

Charlie Korsmo

Gyermekszínészként az a hatalmas szerencse érte, hogy együtt játszhatott Robin Williamsszel a Steven Spielberg által rendezett Hook című filmben. Ezenkívül több, világszerte vetített filmben is játszott, az általa remélt átütő siker azonban csak nem akart megérkezni. Charlie nem várt tovább, úgy döntött, hogy visszatér a hétköznapi élethez, és olyan szakmát keres magának, ami rendkívül inspiráló és nem mellesleg jól is fizet. Jogot kezdett hallgatni és ügyvédként is dolgozott, később azonban tanításra adta a fejét. A jogásznak készülő hallgatók legnagyobb örömére ma már jogi előadásokat tart, és a szíve egyáltalán nem húzza vissza a reflektorfénybe. 

Charlie Korsmo gyermekszínész

Charlie Korsmo egykori gyermekszínész szövegkönyv helyett paragrafusokat olvas

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?