Akkor és most: így alakult a Melrose Place szereplőinek élete

2022. július 31.
Emlékszel rá, hogy még a Szex és New York és az Emily Párizsban című szériák előtt Darren Star megalkotta a Melrose Place-t is?

A huszonéves barátokról szóló sorozatok között természetesen évtizedek óta a Jóbarátok áll a népszerűségi lista élén, ám közel sem ez az egyetlen show, ami belopta magát a nézők szívébe a televíziózás történetében. Ilyen például a Beverly Hills 90210 spin-offja, az 1992-ben bemutatott Melrose Place is – amit nem mellesleg az a Darren Star alkotott meg, aki a Szex és New York vagy az Emily Párizsban című szériákat is.

Melrose Place

A hét évadon át futó Melrose Place egy Los Angeles-i lakóparkban játszódott, ahol számtalan szerelem szövődött a falak között a 226 epizód során… A drámasorozat 1999-ben, tehát 23 évvel ezelőtt ért véget, úgyhogy természetesen a főszereplői elég sokat változtak azóta. Kíváncsi vagy, mi történt velük?

Grant Show, azaz Jake Hanson

Grant Show akkor és most

Grant Show akkor és most

A Melrose Place szépfiúját megformáló színész ugyan kipróbálta magát a filmvilágban is, de a sorozatszerepeivel nagyobb sikert aratott, hiszen olyan szériákban bukkant fel az évek alatt, mint a Doktor Addison vagy A Grace klinika, most pedig a Netflixen elérhető Dinasztiákban láthatod a Carrington család fejeként. Grant 2004-től 2011-ig Pollyanna McIntosh férje volt, majd nem sokkal a válásuk után eljegyezte Katherine LaNasát, akivel 2012 nyarán ki is mondták egymásnak az igent. A kislányuk, Eloise McCue Show 2014-ben jött világra.

Courtney Thorne-Smith, azaz Alison Parker

Courtney Thorne-Smith akkor és most

Courtney Thorne-Smith akkor és most

A színésznő az ötödik szezon után maga mögött hagyta a Melrose Place-t, és sikerült elkerülnie a beskatulyázást is, hiszen később számos emlékezetes alakítást nyújtott olyan közönségkedvenc sorozatokban, mint az Ally McBeal, a Jim szerint a világ és a Két pasi – meg egy kicsi. Courtney első férje a genetikus Andrew Conrad volt, ám a házasságuk alig egy évig tartott. Ezután ismerkedett meg Roger Fishmannel, akivel 2007-ben tartották meg az esküvőjüket. Időközben egy fiuk is született, akinek a Jacob Emerson Fishman nevet adták.

Heather Locklear, azaz Amanda Woodward

Heather Locklear akkor és most

Heather Locklear akkor és most

Egy biztos, Heather Locklear élete nemcsak a sorozatban, hanem a valóságban is kész szappanopera, hiszen a sztár éveken át alkohol-, és drogproblémával küzdött. Sőt! Többször le is tartóztatták, például hatóságok elleni vagy családon belüli erőszak vádjával. A botrányokkal teli éveiben el is tűnt a vászonról, majd miután részt vett egy elvonókúrán, 2021-ben, öt év kihagyás után az Don’t Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story című filmmel tért vissza a színészkedéshez. De a szerelmi életét sem nevezhetjük problémamentesnek, hiszen kétszer is férjhez ment: először Tommy Lee-nek, aztán Richie Samborának fogadott (volna) örök hűséget. Az utóbbitól született egy lánya is, Ava Elizabeth Sambora. Külön érdekesség, hogy amint kimondták a második válását, még abban a hónapban elkezdett randevúzni a Melrose Place másik szereplőjével, Jack Wagnerrel (Dr. Peter Burns), akivel el is jegyezték egymást – de az oltárhoz már nem jutottak el.

Fotó: Getty Images

Nosztalgiázz egy kicsit!