Ilyen se sűrűn történik: Michael Douglas ritkán látott gyerekeivel pózolt a vörös szőnyegen

2024. július 11.
Michael Douglas a fiával és a lányával pózolt az America's Burning című politikai dokumentumfilm New York-i vetítésén.
Ilyen se sűrűn történik: Michael Douglas a ritkán látott gyerekeivel pózolt a vörös szőnyegen

Michael Douglas is azon színészek táborát gyarapítja, aki visszafogottan éli a magánéletét és nem szokása túl gyakran együtt mutatkozni a gyerekeivel, ám ezúttal kivételt tett.

Július 10-én a 79 éves Michael Douglas együtt pózolt a 21 éves lányával, Carysszel, valamint a fiával, a 23 éves Dylannel a vörös szőnyegen, akik részt vettek híres édesapjuk új dokumentumfilmje, az America’s Burning New York-i vetítésén.

A filmcsillag a DGA Színház vörös szőnyegén fotózkodott gyerekeivel. Carys fehér blézerben és ugyanolyan színű szaténszoknyában jelent meg, míg Dylan fehér inget és hozzáillő blézert, valamint nadrágot viselt. Michael Douglas kék ingben, sötétkék zakóban és sötétszürke nadrágban, rendkívül büszke apukaként feszített gyerekei társaságában.

Michael Douglas a gyerekeivel: Carysszel és Dylannel

Michael Douglas a gyerekeivel: Carysszel és Dylannel

Az America’s Burning világpremierje a Tribeca Filmfesztiválon volt júniusban. A politikai dokumentumfilmet Michael Douglas narrálja, aki Barry Levinson mellett executive producer is.

A dokumentumfilm honlapján található szinopszis szerint: „Az America’s Burning az olyan csodálatos gondolkodókra és stratégákra támaszkodik, mint James Carville, Amy Chua, Ian Bremmer és Leon Panetta, miközben a New York Times bestsellerírója, David Smick feltárja a nézők előtt a gyűlölet és megosztottság – valamint a polgárháború növekvő kockázatának – okait.”

„Annyira szerencsés vagyok, hogy szorosan együtt dolgozhattam Michael Douglasszel és Barry Levinsonnal ezen a filmen” – mondta Smick a Deadline-nak. „Nagyon aggódunk amiatt, hogy milyen országot hagyunk rá a gyermekeinkre és az ő gyermeire. Bízunk benne, hogy ezt a filmet és az üzenetét eljuttathatjuk az emberekhez országszerte.”

Az America’s Burning július 12-től látható az amerikai mozikban.

Forrás: People, Fotók: Getty Images