Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas legkisebb gyereke is nagykorú lett, és színészi babérokra tör

2021. szeptember 25.
A több mint két évtizede boldog házaságban élő Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas ugyanazon a napon ünnepli a születésnapját, igaz, 25 év különbséggel jöttek világra. Catherine tortáján 52, Michaelén pedig 77 gyertya ég ma!

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas 21 évvel ezelőtt fogadtak egymásnak örök hűséget, és azóta is boldog házasságban élnek. Úgy tűnik, az idő nem igen jár el az egy napon született sztárpár felett, azonban az, ahogy a gyerekeik megnőttek mostanára, mégis arra enged következtetni, hogy rajtuk is fognak az évek!

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas gyerekei ilyen nagyra nőttek

Minden adott volt, hogy jó géneket örököljenek

Michael Douglas édesapja, a színészlegendaként ismertté vált Kirk Douglas tavaly februárban távozott az élők sorából, 103 éves korában. Úgy tűnik, hogy a színészi tehetséget nemcsak a fia örökölte, hanem az unokáinak, a 21 éves Dylannek és a 18 éves Carysnek is jutott belőle – és nyilván az édesanyjuktól is kaptak néhány szerencsés gént!

„Az út, amit bejártam ahhoz, hogy színésznő legyen belőlem, fantasztikus volt, ezért csak bátorítani tudom a gyermekeinket, hogy tegyék próbára magukat, ha ez boldogságot okoz számukra” – mondta Catherine Zeta-Jones, aki sok színésszel ellentétben most már nem ellenzi, hogy választott mesterségét a gyerekei is továbbvigyék.

„Mindketten ragyogóan tehetségesek, és sokat is tanulnak, történelemből és politológiából mindketten mély ismeretekkel rendelkeznek. Úgy látszik, az eszüket tőlem örökölték” – mondta viccesen a büszke anyuka egy magazin újságíróinak.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas nagyobb gyermekükkel, Dylannel

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas nagyobb gyermekükkel, Dylannel

Egyik gyereket sem sikerült lebeszélniük

A szülinapos színésznő nem rejtette véka alá, hogy volt idő, amikor férjével azt szerették volna, hogy más életterületen is kipróbálják magukat a gyerekek, de be kellett látniuk, hogy Dylan és Carys is hajthatatlan.

„Hiába mondtuk nekik, hogy vegyék más cél felé az irányt, rá kellett jönnünk, hogy mindketten szenvedélyesen rajonganak a színészetért. Pontosan tudják, mit jelent híresnek lenni, minden jó és rossz velejárójával együtt” – részletezte Zeta-Jones, aki igen vicces körülmények között, egy vakrandin ismerte meg Michael Douglast.

„A színészet a szenvedélyükké vált, és művészi szinten szeretnének ezzel foglalkozni. Ahhoz azonban, hogy kihozzák magukból a legjobbat, színházi tanulmányokat is folytatnak. Minden nyáron részt vesznek egy nyári színjátszótáborban, és remekül teljesítenek” – tette hozzá az 52 éves színésznő, aki maga is jól tudja, hogy önmagában nem elég a sikerhez az, amit a gyerekei otthonról hoznak.

Catherine Zeta-Jones és Michael Dougles kisebb gyermekükkel, Caryssel

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas kisebb gyermekükkel, Caryssel

Tudják, mire számíthatnak

Catherine szerint téved, aki azt hiszi, hogy a gyerekeinek könnyű lenne ismert színésszé válni. Lehet, hogy a vezetéknevük és a felmenőik sikerei miatt könnyebben megnyílnak előttük Hollywood kapui, azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy óhatatlanul össze is fogják hasonlítani őket a nagyapjukkal és a szüleikkel.

„Aki nem tapasztalja a saját bőrén, nem is sejti, milyen nehéz az, ha állandóan másokhoz mérik a teljesítményét. Mindig többet kell letenni az asztalra ahhoz, hogy elismerjék a munkájukat. Michael sokat beszélgetett velük erről, hiszen vele sokszor megesett, míg nekem nem volt részem benne. A férjem pontosan tudja, milyen komoly kihívást jelent az édesapja nyomdokaiba lépni, főleg így, hogy Kirk Douglas elképesztő tehetséggel jött a világra” – osztott meg további részleteket Michael Douglas másik fele, aki elég meredek házassági szerződést írt alá, mielőtt egybekeltek.

Mivel a gyerekeiket még az apai intelmek sem hatották meg, minden bizonnyal készülhetünk arra, hogy hamarosan Dylant és Caryst is viszontlátjuk a filmvásznon!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?