Kennedy elnök egyetlen fiú unokája még nagyapjánál is jóképűbb

2024. július 12.
John Fitzgerald Kennedy, a tragikus sorsú amerikai elnök unokája politikai ambícióit és jó megjelenését is örökölte nagyapjától.
Kennedy unoka

A néha Kennedy elnök és felesége, Jackie Kennedy unokája, Jack Schlossberg is kezd egyre közelebb kerülni a politikához. 

Az 1963. november 22-én meggyilkolt John Fitzgerald Kennedy elnöknek összesen négy gyermeke született, de ebből csak ketten élték meg a felnőttkort: Caroline és John Kennedy Jr. Tragikus módon Arabella nevű lányuk halva született, koraszülött fiuk, Patrick pedig mindössze 39 órát élt.

A Kennedy család szomorú történetéhez tartozik fiuk, John Kennedy Jr. halála, aki egy saját maga által vezetett kisrepülővel zuhant le. Vele utazó felesége, Caroline és az ő testvére, Lauren szintén elhunytak a balesetben.

Kennedy elnök unokája – Jack Schlossberg

Az egykori legendás elnök lánya, Caroline Bouvier Kennedy a Metropolitan Museum of Art égisze alatt dolgozva ismerte meg férjét, Edwin Schlossberget. Tőle három gyermeke született: Rose, Tatiana Celia és John Bouvier Kennedy „Jack” Schlossberg.

Caroline Kennedy, és fia, Jack Schlossberg, Kennedy elnök unokája egy 2017-es interjúban

Caroline Kennedy, és fia, Jack Schlossberg, Kennedy elnök unokája egy 2017-es interjúban

Az ambiciózus Jack Schlossberg a 2024-es Profile in Courage Award Ceremonyn is beszédet mondott, ahol Kentucky állam képviselőjének adott át díjat.

Nagyon úgy tűnik, hogy Jack Schlossberg is élénken érdeklődik a politika iránt, hiszen most nevezték ki a Vogue magazin politikai szakértőjének. A Harvardon végzett Jack Schlossberget nemrég egy fotózással egybekötve mutatták be a magazin olvasóinak. 

A képek alapján elmondható, hogy a 31 éves Jack Schlossberg örökölte egykori nagyapja, John Kennedy markáns állát és szoborszerű, atletikus termetét. 

A fotókon Jack fénymásolatok között pózol, ropogós fehér ingben, és jó pár olvasó szívét elrabolhatta a bemutatkozó fényképsorozatával.

Forrás: hellomagazine.com      Fotó: Getty Images