Borbély Alexandra az imádni való ikrekkel és Nagy Ervinnel elkészítette a tökéletes nyári fotót

2024. július 13.
Borbély Alexandra legutóbbi családi fotója gyerekkorunk nyári hangulatát idézi meg.
Nagy Ervin És Borbély Alexandra lányai bölcsődések lettek

Borbély Alexandra elkészítette a tökéletes nyári családi fotót: a színésznő az Instagram-oldalára feltöltött képen a nagy melegben félmeztelenre vetkőzött Nagy Ervinnel, és a barackot majszoló imádni való ikrekkel látható. (A képet itt tudod megnézni.) A képet látva persze az is rögtön feltűnik, milyen sokat nőttek a lányok, Elza és Franciska, akik októberben fogják betölteni a két évet. 

Az ikreknek egyébként kifejezetten izgalmasan telik a nyár. Ahogy arról nemrég mi is beszámoltunk, néhány napja például hatalmas kalandra indultak. Ellátogattak egy szlovákiai búcsúba, és a kis családi programról a szülők természetesen képeket is posztoltak az oldalukra: Nagy Ervin és Borbély Alexandra édes ruhácskába öltöztették ikerlányaikat, akik mindenkit levettek a lábukról a közösségi oldalon.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nagy Ervin (@nagy_ervin_hivatalos) által megosztott bejegyzés

 

Az ikrek tüneményesek voltak, ahogyan felfedezték a vásárt, ahol  egy körhintára is felültek, sőt még egy szélforgót is kaptak ajándékba a vásárból. Ha te is kíváncsi vagy arra, mennyire élvezték Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikerlányai, Elza és Franciska a szlovákiai búcsút, akkor kattints ide a képekért, amelyeket a színésznő posztolt az Instagram-oldalára.

Borbély Alexandra, a szlovákiai magyar származású színésznő és Nagy Ervin kapcsolata a színházi világban kezdődött. Szerelmüket jó ideig igyekeztek titokban tartani, aztán 2018-ban az olaszországi eljegyzésükről készült fotókkal vállalták fel kapcsolatukat. 

Nagy Ervin és Borbély Alexandra 2021-ben házasodtak össze, és 2022 októberében pedig megszülettek ikerlányaik, Elza és Franciska.

Fotó: Getty Images