Axente Vanessa elbűvölően elegáns kismama legújabb tengerparti képein

2024. július 24.
Axente Vanessa, a magyar szupermodell kiegyensúlyozott kismamaként ragyog várandóssága vége felé közeledve is.
Axente Vanessa kismama

Axente Vanessa szinte kicsattan a boldogságtól. A magyar topmodell az ausztráliai Sydney-ből jelentkezett be, ahol a tengerparton álldogál a napsugarakat élvezve.

A képen Axente Vanessa egy zsályazöld kötött ruhában, krémszínű szövetkabátban és krémszínű csizmában áll a víz mellett, és szívja magába a melengető napsugarakat. Az európai kánikulából nézve meglepően melegen öltözött fel a magyar szupermodell, de Ausztráliában ilyenkor van tél, így a szett teljesen indokolt.

A gyönyörű Axente Vanessa április közepén jelentette be, hogy kisbabája lesz. Augusztus végére várják első gyermeküket ausztrál férjével, Rahil Guptával. Már azt is tudják, hogy kislányuk fog születni, aminek Vanessa különösen örült. 

Rahil és Vanessa 2015-ben ismerkedtek meg egymással New Yorkban. A férfi akkor fejezte be az ottani egyetemen a mesterdiplomáját, a modell pedig frissen érkezett Amerikába beindítani a tengerentúli karrierjét. Axente Vanessa elmondása szerint rögtön szimpatikusak lettek egymásnak, így kezdetét vette egy fél éves randizós, ismerkedős szakasz az életükben.

Mint később kiderült, nagyon jól jött a párosnak ez az ismerkedős szakasz, fél év után ugyanis először Miamiba, majd később Sydney-be szólította a munkája Rahilt. Míg a Miami-New York táv csak 3 óra repülővel, az addigra Európába visszaköltöző Vanesszának már 24 órát kellett utaznia, ha látni akarta ausztrál szerelmét.

Az ismerkedés kezdeti szakaszában sikerült annyira jól kiépíteni a kommunikációt és a bizalmat egymás között, hogy a kapcsolatuk minden távolságot legyőzött, és most ünnepelték második házassági évfordulójukat.

A 28 éves Axente Vanessa a Marie Claire címlapján is szerepelt már. Az egyik fotózásról hoztunk most egy kisfilmet.

Forrás: Instagram     Fotó: Getty Images