Véget ért Palvin Barbi házassága?

2024. július 24.
Palvin Barbi és Dylan Sprouse kapcsán megcsalási pletykák ütötték fel a fejüket pár hónapja, amelyek azóta sem nagyon akarnak elcsitulni...
Palvin Barbi megcsalás
Az internet népe szerint gondok lehetnek a magyar szupermodell, Palvin Barbi házasságával. A Best magazin legfrissebb számában részletesebben is utánajártak a modell férje, Dylan Sprouse kapcsán felmerült megcsalási pletykáknak. 
 
Palvin Barbi és Dylan Sprouse állítólagos megcsalási ügyéről bővebben a Bestben olvashattok

Palvin Barbi és Dylan Sprouse állítólagos megcsalási ügyéről bővebben a Bestben olvashattok

 
A Best magazin cikkében úgy fogalmaz, hogy a pletykák szerint az „örök hűség” csak Palvin Barbi számára bírt igazi jelentéssel, míg amerikai kedvese csupán lefordíthatatlan szófordulatként értelmezhette azt. A pár hónapja felreppent hírek szerint ugyanis Dylan Sprouse-nak egy év elég volt a hűségből, és máris félrelépett.

Palvin Barbit megcsalta a férje?

A Best magazin szerint Dylan hűtlenségének hírét két amerikai portál kezdte terjeszteni tavasz környékén. A pletyka alapjául egy TikTok-felhasználó beszámolója szolgált, aki elmesélte, hogy a híres színész egy fiatal tartalomgyártóval csalta meg szupermodell feleségét a cannes-i filmfesztivál egyik afterpartiján.
 
A sasszemű internetezők néhány részlet alapján azonnal összerakták a sztorit, és a történetben szereplő színészt Dylan Sprouse-ként, míg a szupermodell feleséget Palvin Barbiként azonosították be. Többen alá is támasztották a történteket, bár a csábító hölgy kilétét nem fedték fel.
 
Palvin Barbi és Dylan valóban Cannes-ban voltak az állítólagos megcsalás idején

Palvin Barbi és Dylan valóban Cannes-ban voltak az állítólagos megcsalás idején

Mivel az interneten bárki bármit állíthat, a Best úgy fogalmazott, hogy tényként semmiképp sem kezelhetjük ezeket az információkat. Ami viszont biztos, hogy Palvin Barbi és férje külön-külön buliztak Cannes-ban.
 
A Best magazin arra is kitért, hogy Dylan Sprouse-zal kapcsolatban nem ez lenne az első megcsalásos botrány. A hírek szerint korábbi párkapcsolata is egy félrelépés miatt ért véget – legalábbis exe, Dayna Frazer állítása szerint, aki nyíltan elmondta, hogy Sprouse annak idején megcsalta őt.
 
Palvin Barbi és Dylan egyelőre nem kommentálták a súlyos vádakat, azzal azonban sokat elárultak, hogy házassági évfordulójuk alkalmából mindketten osztottak meg romantikus közös fotókat az esküvőjükről. Éppen ezért – ahogy a Best magazin is fogalmazott –, a hűtlenkedésről szóló pletykák valószínűleg egy olyasvalaki fejéből pattantak ki, aki irigykedik a boldogságukra.
 
Az esküvőt tavaly tartották Magyarországon, amiről ebben a videóban láthatunk egy kis ízelítőt.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jimmy Choo (@jimmychoo) által megosztott bejegyzés

 

Forrás: Best      Fotó: Getty Images
 
Cikkajánló hozzáadásaTörlésSzerkesztés