Palvin Barbi megérkezett a cannes-i filmfesztiválra, és stílusosabb, mint valaha

2024. május 19.
A héten vette kezdetét a 2024-es cannes-i filmfesztivál, ahova tegnap a magyar modell, Palvin Barbi is megérkezett – egy rendkívül stílusos szettben.
Palvin Barbi Cannes

Javában zajlik a 2024-es cannes-i filmfesztivál. Ahogy arról az elmúlt napokban mi is beszámoltunk, a vörös szőnyegen a legnagyobb hollywoodi hírességek vonulnak végig, szebbnél szebb kreációkban. Palvin Barbit tavaly a velencei filmfesztiválon láthattuk, és reménykedtünk benne, hogy idén Cannes-ba is ellátogat majd. 

Tegnap végül meg is érkezett, és a lesifotósok rögtön két, kifejezetten stílusos, ám kicsit visszafogott szettben is lencsevégre kapták. Elsőként Palvin Barbit a Hotel Martinez előtt fényképezték le Cannes-ban, egy nagyon elegáns, fekete nadrágkosztümben, amit egy narancsszínű napszemüveggel dobott fel.

Elsőként Palvin Barbit a Hotel Martinez előtt fényképezték le Cannes-ban,

Elsőként Palvin Barbit a Hotel Martinez előtt fényképezték le Cannes-ban

Később Palvin Barbi a fekete szettet egy barna-fehér összeállításra cserélte, ám a narancsszínű napszemüveghez továbbra is ragaszkodott.

Palvin Barbi megérkezett a cannes-i filmfesztiválra

Palvin Barbi megérkezett a cannes-i filmfesztiválra

Kíváncsian várjuk, vajon Palvin Barbi milyen kreációban fog majd végigsétálni a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén – hogy vajon a férje, Dylan Sprouse is el fogja-e kísérni.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse 2023 júliusában házasodtak össze, közel öt év randizás után. Nemrég a V magazinnak adott interjújukban őszintén meséltek a kapcsolatukról.

„Tudom, hogy közhelyes, de egy kapcsolatért dolgozni kell” – mondta Palvin Barbi. „Nincs olyan emberi kapcsolat, ami csak úgy tökéletes lenne. Sebezhetőnek kell lenned a partnereddel, és őszintének kell lenned, és néha a véleményetek nem fog egyezni, de ez rendben van. A kulcs az, hogy mindig együtt akarjunk dolgozni, és ne megnyerni akarjuk a csatákat. Mert ha az egyik fél nyer, akkor mindketten veszítetek.”

Dylan Sprouse hozzátette: „Azt hiszem, a házasság definíciója a mi generációnk számára nagyon más, mint amit az előző generáció számára volt. Számomra legalábbis a házasság egyfajta ígéret arra, hogy végtelenül szeretni foglak, és a társad leszek.”

Fotó: Getty Images