Palvin Barbi dögös tehenészlányként köszöntötte a férjét évfordulójukon

2024. június 17.
Hat éve már, hogy Palvin Barbi és férje, Dylan Sprouse egy párt alkotnak. A világhírű magyar modell Instagramon is megemlékezett az évfordulójukról.
Palvin Barbi évforduló

Palvin Barbi és Dylan Spouse a hétvégén kirúgtak a hámból: a modell és a férje is posztolt néhány képet az Instagram-oldalukra, amin láthatóan remekül érzik magukat. A páros ráadásul össze is öltözött: míg Dylan egy fehér ingben és fehér cowboykalapban pózolt, a felesége, Palvin Barbi a haját két copfba fogva, egy fehér pólóban és bő farmerban a cowgirl, azaz tehenészlány stílust idézte meg.

Az Instagram-sztoriba posztolt képre Palvin Barbi azt is ráírta, hogy 6 éve már, hogy együtt van Dylan Sprouse-szal. Azt nem tudni, hogy vajon pontosan melyik nap lehetett a páros évfordulója, azt viszont régóta tudni, hogy Barbi és Dylan 2018 nyarán kezdtek el randizgatni egymással. 

Palvin Barbi évforduló

Palvin Barbi évfordulója férjével

Ahogy arról a nemzetközi sajtó is beszámolt, Palvin Barbi és Dylan Sprouse 2023 júliusában mondta ki egymásnak a boldogító igent egy meghitt szertartáson Magyarországon. A páros abban a templomban házasodott össze, amiben annak idején Palvin Barbi szülei is.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse 2018 nyarán randevúztak először, és 2022 szeptemberében jegyezték el egymást. A nagy hírt azonban majd’ egy éven át titokban tartották a nyilvánosság elől.  

A pár próbálja a párkapcsolatát a reflektorfénytől távol tartani, de nem félnek együtt pózolni a vörös szőnyegeken, vagy néhanapján megosztani néhány intim pillanatot a közösségi oldalukon. „Nagyon szerelmes vagyok” – osztotta meg érzelmeit Palvin Barbi 2018-ban. „Úgy érzem, megtaláltam a tökéletes pasit.”

Fotó: Getty Images