Úgy tűnik, hogy Adele-t hivatalosan is eljegyezték – az is kiderült, hogy mikor lesz az esküvő

2024. július 26.
Évek óta zajlanak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy a brit énekesnőt, Adele-t vajon eljegyezték-e. Úgy tűnik, hogy a lánykérésre hivatalosan is sor került.
Úgy tűnik, hogy Adele-t hivatalosan is eljegyezték

A brit énekesnő, Adele már egy ideje Rich Paul sportmenedzserrel jár együtt, azonban a magánéletüket próbálják óvni a nyilvánosságtól, éppen ezért szinte alig lehet tudni valamit a párosról. Adele-t és Rich Pault először 2021 nyarán látták együtt egy NBA-meccsen. Adele-t évekig nem lehetett látni a vörös szőnyegen, így 2022-ben jogosan röppentek fel a pletykák az eljegyzésével kapcsolatban, mivel az eseményen egy eddig nem látott, hatalmas gyémántgyűrű ragyogott az ujján. 

Az, hogy vajon az énekesnő jegyben jár-e, továbbra is kérdés maradt, egészen mostanáig. A hónapokig tartó találgatások után úgy tűnik, hogy Adele-t hivatalosan is eljegyezték. A páros esküvője már régóta szóban forgott, de vélhetően ez hamarosan meg is fog valósulni.  A hírek szerint a 42 éves amerikai sportügynök ugyanis feltette a nagy kérdést Adele szülővárosában, amelyre az énekesnő azonnal igennel felelt. A lánykérésre elvileg múlt hét csütörtökön került sor. 

A The Sunnak nyilatkozó forrás azt mondta: „Rich azt tervezte, hogy a lánykérés a szülővárosában fog zajlani. Egy hihetetlen, négykarátos gyémántgyűrűt adott neki. Másnap este pezsgővel ünnepeltek a Chiltern Firehouse-ban.”

A bennfentes azt mondta, hogy ma már belsős viccnek számít az, miszerint Adele lehet a tökéletes esküvői énekes az alkalomra. Hozzátette, miszerint a pár jövő év vége felé fogad egymásnak örök hűséget. 

Az énekesnő korábban volt már egyszer házas. 2011-ben jött össze Simon Konecki jótékonysági vállalkozóval, 2012-ben pedig egy közös gyerekük is született. A páros 2018-ban összeházasodott, ám a kapcsolatuk még abban az évben tönkrement. Hivatalosan 2021-ben mondták ki a válásukat.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images