5 híresség, aki meglepő dolgokat rejteget a táskájában

2023. augusztus 11.
Pénztárca, határidőnapló, kézkrém, egy dögös rúzs... néhány hollywoodi híresség egészen extrém dolgokat is rejteget a táskájában a megszokott kedvencek mellett.
Emma-Watson-Tom-Felton-szerelem-kapcsolat-baratsag

Bizonyára mindenkinek megvannak azok a tárgyak, amik nem hiányozhatnak a táskájukból. Krémek, kézfertőtlenítő, szőlőzsír, fésű, pénztárca, egy jegyzetfüzet vagy egy jó könyv – nagyjából ilyesmikből épül fel egy átlagos nő alapvető arzenálja. Vannak azonban olyan hollywoodi hírességek, akik egészen meglepő dolgokat is rejtegetnek a táskájukban.

Mutatjuk a listát:

1. Emma Watson

A Harry Potter színésznője büszkén vállalja, hogy a barátai csak „táskás nőnek” hívják, amiért mindig jól megpakolt ridikülökkel közlekedik. A naplója és egy jó könyv mindig vele van, de a vegán dezodor és az újrahasznosítható sminklemosó korongok mellett egy egészen rendhagyó dolgot is rendszeresen magával visz – méghozzá egy üveg Nutellát!

2. Ariana Grande

Ariana Grande soha nem indul el parfüm nélkül, sajátja mellett azonban egy férfi illatot is magával visz – erről csak annyit árult el, hogy valaki olyanra emlékezteti, aki nagyon hiányzik neki, amikor turnézik. Emellett egy kis kavics is mindig van nála, amire a „serenity”, vagyis békesség szót írták.

ariana-grande

3. Oprah Winfrey

A legendás tévés elárulta, hogy bolondul a szarvasgomba ízéért, épp ezért mindig van nála egy kis szarvasgomba ízesítésű olaj vagy só. Oprah Winfrey így tehát nem bízza a véletlenre az ízesítést, akárhol is jár!

Oprah-Winfrey

4. Meghan Trainor

Az amerikai énekesnő nem mást, mint egy Poo-Pourri nevű vécéillatosító spray-t hurcol magával a táskájában, és végül is, meg tudjuk érteni. Nincs is kellemetlenebb annál, mint amikor egy idegen helyen ér minket a nagydolog, és nincs semmi, amivel eltüntethetnénk magunk után az árulkodó nyomokat. Bár szögezzük le, a női széklet is teljesen normális és Poo-Pourri nélkül bizony nem rózsaillatú.

5. Adele

Oprah Winfrey-hez hasonlóan Adele is mindig elteszi kedvenc ételízesítőjét. Csakhogy amíg Oprah a szarvasgombára esküszik, a brit énekesnő a Heinz ketchupért van oda! Adele annyira rajong ezért a márkáért, hogy inkább nem bízza a véletlenre, vagyis az egyes éttermek kínálatára a dolgot, hiszen egyáltalán nem mindegy, milyen ketchupot kínálnak. 

adele

Forrás: BrightSide Fotó: Getty Images