Állítólagos plasztikáztatása miatt támadják Adele-t

2024. február 20.
Nemrégiben bejárta a világot az Adele-ről készült kép, ami miatt sokan plasztikáztatással „vádolták” az énekesnőt. Adele most tiszta vizet öntött a pohárba.
Adele

Tavaly még mindenki Adele nagy fogyásával foglalkozott: akkor is sok rosszindulatú komment latolgatta, hogy vajon milyen módszerekkel szabadulhatott meg a kilóktól az énekesnő. Úgy tűnik, Adele külseje továbbra is foglalkoztatja az embereket, nemrégiben ugyanis egy virálissá vált fotó kapcsán kezdték el támadni a sztárt állítólagos beavatkozása miatt. A fotó egy NBA-mérkőzésen készült Adele-ról, aki láthatólag végtelenül unott képpel nézte a meccset. A netezőknek azonban nemcsak a brit énekesnő neutrális arckifejezése szúrt szemet, hanem a szája is, ami sokak szerint jóval nagyobb lett korábbi méreténél. Így persze rögtön elkezdtek terjedni a pletykák, hogy Adele – sok más hírességhez hasonlóan – hatalmasra töltette ajkait.

Adele azonban nemrégiben tiszta vizet öntött a pohárba. Az énekesnő egy rajongója által posztolt TikTok-videóban mondta el, hogy bármennyire is furán hangzik, valójában nagyon bosszantja a hírnév, és a meccsen is azért vágott ilyen képet, mert nem szerette volna, ha fényképezik – ahogyan azt egyébként állítólag el is mondta az eseményen jelen lévő fotósoknak.

@delly.fromtheblock the context makes it sm funnier😭 #adele #funny #fyp ♬ original sound - caryssa🪐

Így jött a képbe a nagy száj is, Adele ugyanis kifejezetten csücsörítette és biggyesztette ajkait, hogy tüntető arckifejezésével is kommunikálja felháborodását. Az énekesnő a videóban elmondja, hogy nagy ajkai egyébként természetesek, és nem esett át szájtöltésen, ahogy fogalmazott, „nincs szüksége fillerekre”.

adele

Adele egyébként nemrégiben beszélt róla, hogy párjával, Rich Paullal gyereket terveznek, így hamarosan az énekesnő másodszor is édesanya lehet. Bár az énekesnő (összhangban avval, amit a hírnévről mondott) valóban elég zárkózott, ha magánéletéről van szó, tavaly nyáron lelkesen mesélte el, hogy már babaneveken töri a fejét, így joggal bízhatunk benne, hogy hamarosan nagy hírrel lepi meg követőit.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images