Örömhír: bővül Görög Zitáék családja

2024. július 28.
Görög Zita izgalmas örömhírt osztott meg követőivel Instagram-oldalán: új és elképesztően cuki taggal bővült a családjuk.

A csoda szép magyar modell és színésznő elképesztő meglepetéssel dobta fel kisfiának a nyarat: befogadtak egy tüneményes kiscicát! Görög Zita Instagram-oldalán jelentette be, hogy egy tüneményes aprósággal bővült a családjuk, a cuki videóhoz fűzött bejegyzésben pedig azt is elárulta, hogy a kiscicát Süsünek keresztelték.

Görög Zita elmondta, kisfia, Titi már egy éve rágja a fülét, hogy lehessen egy cicájuk, a sztár pedig most végre beadta a derekát. Egy ideje már egyébként már látszólag megszületett az elhatározás, ugyanis a modell már májusban is posztolt egy videót, amin imádni való kiscicákat mutat be. A 44 éves Görög Zita azt is őszintén elismerte, hogy a folyamat nem volt egyszerű – mindenképpen mentett állatot szerettek volna, de ahogy fogalmaz, több olyan cica is volt, aki „nem élte meg az örökbefogadás idejét”. 

Görög Zitáék cicája biztos helyről érkezett

Ahogyan már a májusi videó kapcsán is említette, Görög Zita talált egy elkötelezett és nagyon lelkiismeretes macskamentőt, Vajda Klaudiát, akinél végre rátaláltak az új családtagra, Süsüre. A sztár szerint Klaudia „rengeteg cicussal foglalkozik, nagyon szépen”, így biztosra vehették, hogy az ő kedvencük is jó helyről érkezett.

Görög Zita az Instagramon azt írja, már két hete „élvezik a mini karmolásokat és a dorombolást”, és valószínűleg kisfiának is sokkal különlegesebb lett a nyári szünet így, hogy régi álma teljesülhetett. A videó alapján egyébként a cicusnak nagyon jó dolga van: láthatóan eléggé élvezi a rengeteg simogatást és figyelmet, amit új családjában kap.

Fotó: Marie Claire Archív