Görög Zita videóban mutatta meg ritkán látott lányát – Lotti már most profi táncos

2024. június 07.
Görög Zita lánya édesanyja kiköpött mása. De nemcsak gyönyörű a 16 éves Lotti, hanem profi táncos is, és el is büszkélkedett vele híres anyukája.
Görög Zita videóban mutatta meg ritkán látott lányát - Lotti már most profi táncos

Görög Zita nem sűrűn posztol a gyerekeiről, de a büszke édesanya nem állhatta meg, hogy ne mutassa meg a szépséges és kivételes tehetségű lányát, akit egyébként le sem tagadhatna, olyan feltűnő a hasonlóság kettejük között. Lottinak pedig volt is kitől örökölnie a tehetségét, és a tánc iránti szenvedélyét, hiszen édesapja koreográfus. Akár úgy dönt, hogy a későbbiekben modellkedéssel vagy esetleg a tánccal fog hivatásosan foglalkozni, kétségkívül nagy jövő áll előtte!

Az Instagramra posztolt videóban jól látható felülről Lotti a tánccsapatával, akikkel egy budapesti plázában lépett fel. De szemből, közeli képkockákon is megcsodálhatjuk Görög Zita lányát, amiből nyilvánvalóvá válik: a fiatal tinédzser már lassan kész nő.

„A torkomban dobogott a szívem, úgy izgultam érte. A versenyekhez, fellépésekhez már hozzászokott, de most felnőtt, profi táncosokkal dolgoztak” – írta a bejegyzéshez Görög Zita.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Görög Zita (@gorogzita) által megosztott bejegyzés

Három gyereke van Görög Zitának

Görög Zitának két gyereke van a korábbi élettársától, Seres Attilától. A 2007-ben született Milán és a 2008-ban érkezett Lotti. Az egykori modell legkisebb fia, Timon 2018-ban látta meg a napvilágot Görög Zita új párjától, a futballista Laczkó Zsolttól. 

A háromgyermekes Görög Zita elszántan óvja a magánéletét, és ezért ritkán posztol a gyerekeiről, így igazán örülhetünk annak, hogy ezúttal kivételt tett!

Fotó: Central Archiv