Görög Zita együtt pózolt csoda szép nagylányával – a 16 éves Lotti tiszta anyja!

2024. június 23.
Görög Zita lánya, Lotti pont olyan gyönyörű mint az édesanyja.
Görög Zita videóban mutatta meg ritkán látott lányát - Lotti már most profi táncos

Görög Zita nem is lehetne büszkébb 16 éves nagylányára. A modell a minap az Instagram-oldalára töltött fel egy képet, amin együtt pózol Lottival. A fotón Görög Zita egy kék nyári ruhában, míg lánya, Lotti egy barackszínű ruhában látható, és a képen viccesen feltűnik a modell kisebbik gyereke, Timon is. A csodás családi fotó valószínűleg a gyerekek tanévzáróján készülhetett. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Görög Zita (@gorogzita) által megosztott bejegyzés

A bájos anya-lánya fotó mellé Görög Zita a következőt írta: „Eljött ez a nap is.Büszke vagyok rád, édesem, az elmúlt időszakért. Csodálatos vagy.”

Bár a modell próbálja védeni a gyerekei magánéletét, nem is olyan régen ugyancsak megosztott egy posztot Lottiról – akkor a büszke édesanyja azt mutatta meg a követőinek, mennyire tehetséges táncos a lánya. Az Instagramra posztolt videóban jól látható felülről Lotti a tánccsapatával, akikkel egy budapesti plázában lépett fel.

„A torkomban dobogott a szívem, úgy izgultam érte. A versenyekhez, fellépésekhez már hozzászokott, de most felnőtt, profi táncosokkal dolgoztak” – írta a bejegyzéshez Görög Zita.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Görög Zita (@gorogzita) által megosztott bejegyzés

Lottinak volt kitől örökölnie a tehetségét és a tánc iránti szenvedélyét, hiszen édesapja koreográfus. 

Görög Zitának három gyereke van 

Görög Zitának két gyereke van a korábbi élettársától, Seres Attilától. A 2007-ben született Milán és a 2008-ban érkezett Lotti. Az egykori modell legkisebb fia, Timon 2018-ban látta meg a napvilágot Görög Zita új párjától, a futballista Laczkó Zsolttól. 

A háromgyermekes Görög Zita elszántan óvja a magánéletét, és ezért ritkán posztol a gyerekeiről, így igazán örülhetünk annak, hogy ezúttal kivételt tett!

Fotó: Central Archiv