Kamilla királyné találkozott az exével és olyan képet lőttek róluk, aminek nem fog örülni Károly király

2024. július 29.
Kamilla királyné Károly király nélkül jelent meg tegnap a lóversenyen Ascotban, ám nem lehet azt mondani, hogy magányos volt, ugyanis találkozott a volt férjével.
Kamilla királyné puszizkodott volt férjével Ascotban

Kamilla királyné bámulatosan festett a tegnapi lóversenyen a Royal Ascoton. A királyné Suzannah London 1150 fontos kék ​​íriszmintás ingruháját viselte egy vékony fehér övvel, hogy megnézze, ahogy a lova versenyzik. Megjelenését egy pazar szalmakalappal sikerült még tökéletesebbé tennie.

Habár Kamilla királyné csalódott volt, hogy a lova nem tudott előkelő helyen végezni, de volt valami öröm is az ürömben. A sok ismerős arc mellett összetalálkozott a volt férjével, Andrew Parker Bowles nyugalmazott katonatiszttel. A pár szemmel láthatóan nagyszerűen érezte magát és elmélyült beszélgetést folytattak.

Kamilla királyné és volt férje, Andrew Parker Bowles Ascotban

Kamilla királyné és volt férje, Andrew Parker Bowles Ascotban

Mivel sem Károly király, sem Parker Bowles új partnere, Anne Robinson televíziós műsorvezető nem volt jelen az eseményen, így egészen önfeledten viselkedett Kamilla királyné és volt férje. Mi több, azt is lencsevégre kapták, ahogy puszit váltottak. A képet a pusziról ITT találod.

Majd Kamilla királynét elszólították a kötelezettségei, és átadta a VI. György király és Erzsébet királyné Stakes trófeát a győztes ló, Simmering mögött álló csapatnak és még a zsokéval is beszédbe elegyedett.

Kamilla királyné és Andrew Parker Bowles még 1973-ban házasodtak össze és 1995-ben váltak el. Csak jóval később, 2005-ben házasodott össze Kamilla és Károly király. Andrew Parker Bowles már egy évvel a válás után összeházasodott Rosemary Alice Pitmanttel, akivel még részt is vettek Károly király és Kamilla királyné esküvőjén. Bowlest és feleségét végül a halál választotta el 2010-ben és csak jóval később,  2023 decemberében derült ki, hogy Parker Bowles kapcsolatban áll Anne Robinsonnal.

Forrás: Daily Mail, Fotók: Getty Images