Ő csavarta el Vilmos herceg fejét, miután szakított Katalinnal

2024. július 29.
Katalin hercegné és Vilmos herceg szerelmi története már az egyetem alatt elkezdődött, azonban az ő kapcsolatuk sem volt zökkenőmentes. Volt idő, amikor Vilmos véget vetett kapcsolatuknak és egy másik nővel kezdett el randizni.
Ő csavarta el Vilmos herceg fejét miután fiatalon szakított Katalinnal

Katalin hercegné és Vilmos herceg idén áprilisban ünnepelte a 13. házassági évfordulójukat, és ahogyan az a legtöbb házasságban lenni a szokott, az ő kapcsolatuk is telis-tele volt nehézséggel, hullámvölggyel, mérhetetlen nagy örömmel és boldogsággal. Katalin hercegné 2011-ben házasodott be a brit királyi családba, a Vilmossal való kapcsolata azonban sokkal régebbre nyúlik vissza. Vilmos és Katalin 2001-ben, a skóciai Fife-ban található St. Andrews-i Egyetem ismerkedtek meg egymással, és 2003-ban kezdtek el randizni. Ugyan a walesi herceg és hercegné már egészen fiatalon felfigyeltek egymásra, a valódi megállapodáshoz igencsak rögös út vezetett. 

Vilmos herceg és Katalin hercegné kapcsolatában is volt egy olyan nehéz időszak, amikor nem sokon múlt, hogy más mellett találják meg a boldogságot. Vilmos és Katalin már az egyetem alatt is egy párt alkotott, azonban a diploma megszerzése után a walesi herceg a seregbe vonult, míg a hercegné Londonban vállalt munkát. Ebben az időszakban egyre csak romlott a kapcsolatuk, így Vilmos egy 30 perces telefonbeszélgetés után úgy döntött, hogy véget vet a kapcsolatnak. Robert Jobson királyi szakértő azt mondja, hogy egyesek szerint Vilmos hercegnek akkoriban egy másik nő elcsavarta a fejét. Ez a bizonyos „másik nő” pedig nem más volt, mint Isabella Anstruther-Gough-Calthorpe, akivel évekkel korábban egy görögországi nyaraláson ismerkedett meg. 

„Annak ellenére, hogy Vilmos szingli volt, Isabella nyilvánvalóan nem volt hajlandó »királyi barátnő« lenni, mivel úgy érezte, hogy ez korlátozná a színésznői karrierlehetőségeit. Ennek ellenére ez nem törte le Vilmos lelkesedését: állítólag megpróbált udvarolni Isabellának, többször is meglátogatta a családi házában” – mondta a szakértő, majd azt is hozzátette, hogy ezek után kevés esély volt rá, hogy Katalin visszafogadja Vilmost

A walesi hercegné a szakítás után hazatért Dublinba, hogy édesanyjánál leljen vigaszra. A házaspár barátai szerint két hónappal a szakításuk után Vilmos rádöbbent arra, hogy mennyire hiányzik neki Katalin, azonban félt attól, hogy nem tudja majd visszaszerezni. Szerencsére mindkettejüket meghívták egy partira, ahol a királyi szakértő szerint a pár közötti kémia mindent megoldott.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images