Katalin és Vilmos bevallotta, hogy egy bakinak köszönhetően kínosra sikerült a randijuk

2024. július 05.
Az életünk során mindannyian átestünk már legalább egy kínos randin, azonban úgy tűnik, hogy ez alól a walesi hercegné és a herceg sem kivétel. Katalin és Vilmos bevallotta, hogy az első randijuk egy bakinak köszönhetően elég kínosra sikeredett.
Kínosra sikerült Katalin és Vilmos randija

Áprilisban ünnepelte 13. házassági évfordulóját Katalin hercegné és Vilmos herceg. A walesi herceg és hercegné 2011-ben fogadtak örök hűséget egymásnak nyolc év együttjárás után, és ahogy sokan mások, ők is rengeteg örömet és nehézséget éltek meg az elmúlt évek alatt. Az utóbbi időben komoly kihívásokkal nézett szembe az angol királyi család. Katalinnak és Vilmosnak rengeteg nehézséggel kellett megküzdenie az elmúlt hat hónapban, azonban egy szakértő szerint ez csak erősebbé tette kapcsolatukat. 

Ugyan ma már jobban ismerik egymást bárkinél, kapcsolatuk elején ők is megéltek néhány kínos szituációt. Az élete során szinte mindenki átesett már legalább egy kínos randin, ez pedig Vilmos és Katalin esetében sem történt másképp. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg a 2000-es évek elején a St Andrews Egyetemen folytatott tanulmányaik során ismerték meg egymást, majd nem sokkal később a barátságból szerelem szövődött. A pár az első évben ugyanabban a kollégiumban lakott, a második évben ugyanabba a házba költöztek, mindez még azelőtt történt, hogy bármi is kialakult volna közöttük. 

Katalin korábban felidézte, hogy amikor először találkozott Vilmossal, rögtön elpirosodott: „Azt hiszem, én is elpirultam, amikor találkoztunk és nagyon szégyenlős voltam.” Vilmos hasonlóképpen vélekedett, majd bevallotta, hogy már az első naptól fogva tudta, hogy van Katalinban valami különleges. Leendő feleségét „díszes” vacsorákkal próbálta lenyűgözni, azonban ez nem sült el valami jól. 

„Megpróbáltam ezeket a csodálatos, puccos vacsorákat főzni. Mindig az történt, hogy valamit leégettem, vagy kiömlött, esetleg kigyulladt. Ő addig a háttérben ült és megpróbált segíteni, de alapvetően átvette az irányítást az egész helyzet felett.”

Katalin hercegné és Vilmos herceg első hivatalos randija azonban okozott néhány kínos percet. Katalin állítólag megpróbált viccelődni Vilmossal, de nem lett túl jó vége. Katalin viccből megpróbált meghajolni Vilmos előtt, de a végén elesett, és leöntötte Vilmost egy itallal.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images