Kiderült, így hatnak a megpróbáltatások Vilmos és Katalin házasságára

2024. június 25.
Vilmos és Katalin nem a házasságuk legjobb időszakát élik, hiszen az elmúlt hónapok nem kímélték az angol királyi családot.
Kiderült, így hatnak a megpróbáltatások Vilmos és Katalin házasságára

Komoly kihívásokkal nézett szembe az elmúlt időszakban az angol királyi család. Mind az uralkodó, mint a trónörökös felesége rákkal küzd, ami miatt folyamatos kezelés alatt állnak. Egy szakértő most elárulta, hogy milyen hatással volt az elmúlt időszak Vilmos herceg és Katalin hercegné házasságára.

A walesi hercegnek és hercegnének rengeteg nehézséggel kellett megküzdenie az elmúlt hat hónapban, de egy szakértő szerint azonban ezek az élmények erősebbé tették a párost, mint eddig valaha. Tizenhárom év telt el azóta, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné összekötötte az életét, azóta pedig három gyerekük is született. De nagy viszontagságokkal is szembesültek, beleértve a Harry herceggel és Meghan Markle-lel való folyamatos viszályt, a királynő halálát, valamint Katalin és Károly király rákkezelését is.

A páros azonban erősebbnek tűnik most, mint eddig bármikor, és világos, hogy Vilmos sziklaszilárdan kiáll felesége mellett. Ingrid Seward királyi kommentátor így nyilatkozott a brit Mirror című napilapnak: „Ez Vilmos herceg életének egyik legnehezebb éve volt. Vilmos érzékeny, szereti a rendszerezett életet, és van kitartása. Nem adja fel könnyen. A testvérével, Harryvel való kapcsolata jobban felzaklatta, mint ahogy azt szívesen beismerné. De könnyebbnek találta megszakítani a kapcsolatukat, mint hagyni, hogy folyton felidegesítse magát.” A szakértő hozzátette: „Katalinnal közös élete megadja neki azt a biztonságot, szeretetet és barátságot, amire szüksége van.”

Nemrég a család megosztott egy apák napi képet, amin Vilmos átöleli gyermekeiket, miközben a tengert nézik. Dr. Tessa Dunlop királyi szakértő és történész szerint a fotón látható, milyen jelentős változáson megy keresztül Vilmos és Katalin kapcsolata az elmúlt hónapokban. A szakértő úgy fogalmazott, hogy a felvételen látszik az apa és a gyerekek között jelenlévő bizalom.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images